flower188
Fanka BB :)
ojojoj to w takim razie przykro mi bardzo, że się nie załapałaś do jedynego słusznego znaku zodiaku jakim jest Skorpion![]()
pffff dla mnie takim znakiem jest strzelec
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ojojoj to w takim razie przykro mi bardzo, że się nie załapałaś do jedynego słusznego znaku zodiaku jakim jest Skorpion![]()

a tak poważnie to jak tylko te podjazdy to nie ma tragedii
dobrze, że nie ma tam świadectw, bo ja bym była nieklasyfikowana:-)
;-)

a nie ma w tym jeszcze ciuszków brakujących!!!ja nie mam tej znizki ale mam karte rabatowa od kumpeli ( dostala ich kilka) wazna do 15.08 ze znizka 20% na wzystkie produkty, znizka o lacznej kwocie 100zł wiec chyba tam sie obkupiekarolap - co prawda nie polecam z doświadczenia bo to moja 1 ciąża ale ja wybrałam te bella z przylepcem (są w specjalnej cenie jak masz tą kartę rabatową dla mamy i malucha) mi wyszło wszystkiego koło 250 plus jeszcze brakujące rzeczy z allegro 150a nie ma w tym jeszcze ciuszków brakujących!!!
kochana poducha jest rewelka kocham go :-)nie wyobrażam sobie spania bez niego .a ja mam coś ostatnio problem z ułożeniem się do spania kurka żadna pozycja mi już nie odpowiada. Dziewczyny które mają tą magiczną poduszkę (C) powiedzcie czy jest z nią lepiej? Może sobie jednak ją kupię
Mój mąż też go bardzo lubi jak tylko zobaczy ,że go na chwilę zostawię to już fik i już opiero o niego plecki:-)