• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ja to przez was chyba urodzę, najpierw erotyczne wyczyny akutan z wężem, tu już się uśmiałam, potem Lemoniada chciała opier....ć męża, że nie może go sobie włożyć pod plecy:-)(wyobraziłam sobie minę męża) tu juz się popłakałam, no i Marcelina z słusznym podsumowaniem jedności gatunkowej - drugi raz płacz:-D

Dominic słabo się widocznie starałaś na tej budowie, mówiłam - czaruj:tak: a tak poważnie to jak tylko te podjazdy to nie ma tragedii:)dacie radę następnym razem... Co do szkoły to sie nie przejmuj ja mam NA PEWNO więcej nieobecności, a na studia tez tak chodziłam i sie dobrze skończyło, to z porodem musi być tak samo, a w przyszłym tygodniu już koniec szkoły :-D dobrze, że nie ma tam świadectw, bo ja bym była nieklasyfikowana:-)

AAAA no i gratuluję pierwszej nocki we własnym, nowiutkim M... powinniście to jakoś uczcić...

Ostatnia edycja:
hej
w kioncu zabieram sie za pisanie caly czas czytalam was i w miedzy czasie przedladalam rzeczy ktore jeszcze trzeba kupic dla malej i dl amnie na stronie apteki dbam o zdrowie- kolezanka polecala

z tego wszystkiego zapomnialam co ktorej chcialam napisac:zawstydzona/y:
trudno
kiedys ktoras z was pisala mi jakie wkladki laktacyjne poleca - zapisalam ale nie moge znalezc- moge prosic jeszcze raz, przypomnienie?

ja dzis po wizycie- napisze zaraz gdzie trzeba

karolap - co prawda nie polecam z doświadczenia bo to moja 1 ciąża ale ja wybrałam te bella z przylepcem (są w specjalnej cenie jak masz tą kartę rabatową dla mamy i malucha) mi wyszło wszystkiego koło 250 plus jeszcze brakujące rzeczy z allegro 150:szok: a nie ma w tym jeszcze ciuszków brakujących!!!

mmmmm teściowa wróciła z pracy i pzryniosłą pierożki szpinakowe i truskaweczki ze śmietanką i cukrem (bo ja nie mogę chodzić po schodach a kuchnia na dole to jestem zdana na łaskę i niełaskę teściowej i męża - posiłki do łóżeczka podawane tylko ta przerwa zanim wrócą z pracy...)

Ostatnia edycja:
karolap - co prawda nie polecam z doświadczenia bo to moja 1 ciąża ale ja wybrałam te bella z przylepcem (są w specjalnej cenie jak masz tą kartę rabatową dla mamy i malucha) mi wyszło wszystkiego koło 250 plus jeszcze brakujące rzeczy z allegro 150:szok: a nie ma w tym jeszcze ciuszków brakujących!!!
ja nie mam tej znizki ale mam karte rabatowa od kumpeli ( dostala ich kilka) wazna do 15.08 ze znizka 20% na wzystkie produkty, znizka o lacznej kwocie 100zł wiec chyba tam sie obkupie

ja zamówiłam kartę w zeszłą sobotę a przyszła wczoraj, dlatego dzisiaj też wrzucałam do koszyczka co mi trzeba - może warto poczekać? albo teraz skorzystać z tej zniżki i zamówić na później na pewno ci się jeszcze przyda i po sierpniu :)

a ja mam coś ostatnio problem z ułożeniem się do spania kurka żadna pozycja mi już nie odpowiada. Dziewczyny które mają tą magiczną poduszkę (C) powiedzcie czy jest z nią lepiej? Może sobie jednak ją kupię
kochana poducha jest rewelka kocham go :-)nie wyobrażam sobie spania bez niego .
HI HI DZIEWCZYNY JA MOJEGO RÓWNIEŻ NAZYWAM WĘŻEM:-D Mój mąż też go bardzo lubi jak tylko zobaczy ,że go na chwilę zostawię to już fik i już opiero o niego plecki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam poniwnie:)własnie skonczyłam przegladac ubranka po synusiu, ma juz 6 lat ale ubranka powróciły do mnie ok koleżanki, kuzynka jeszcze cos posłała wiec duzo tego nazbieralam, a ma byc dziewcznka tym razem:) teraz zostaje mi tylko pranie, prasowanie i ewentualnie dokupienie paru rzeczy:) musze zabrac sie do roboty, tylko gdzie ten zapał i energia????a czas goni!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry