Ale się uśmiałam z Was kobiety 

Potwierdzam dobre działanie węża na wszelkie niewygody łóżkowe
Dziś w nocy mały tak mi się ułożył dziwnie, że jak sie obudziłam bolało mnie dosłownie wszystko. Jedyną pozycją wygodną okazała się półleżąca na wężu oczywiście - i w tej pozycji spędziłam resztę nocy. A mój M. też uwielbia mi go podkradać...;-)
A moja kicia póki jej pozwalałam leżeć na moim brzuchu (teraz już jest mi za ciężko - waży prawie 4 kg bo to duże kocisko jest), to jak ją mały kopał od spodu to zwiewała na drugi koniec mieszkania
Mucha idę czytać co tam u Ciebie wyszło.

Potwierdzam dobre działanie węża na wszelkie niewygody łóżkowe
Dziś w nocy mały tak mi się ułożył dziwnie, że jak sie obudziłam bolało mnie dosłownie wszystko. Jedyną pozycją wygodną okazała się półleżąca na wężu oczywiście - i w tej pozycji spędziłam resztę nocy. A mój M. też uwielbia mi go podkradać...;-)A moja kicia póki jej pozwalałam leżeć na moim brzuchu (teraz już jest mi za ciężko - waży prawie 4 kg bo to duże kocisko jest), to jak ją mały kopał od spodu to zwiewała na drugi koniec mieszkania

Mucha idę czytać co tam u Ciebie wyszło.
).. ale wqrwia mnie takie gadanie, ojojoj biedny Elmo, trzeba było pomyśleć.. SRANIE W BANIE , o ! Polecam klatkę.. miałam dla Croma.
Plus oczywiście Pan się nie zgodzi. Ja oddam bez mrugnięcia oka, jestem na skraju załamania nerwowego...
). Ani razu nie pozalowalam, ze go oddalam, wiem gdzie jest, wiem ze jest mu dobrze a ja mam czysciutki, pachnacy domek, czekajacy na nadejscie mlodego. Zycze wytrwalosci albo kojca!
, nikt mi nie pomoże, a Pancio wychodzi dwa razy dziennie z nim na 15 min i tyle
Fakt też że są super psychicznie, że są odpowiednio wychowane, no i fakt że nie dokucza mi ich fizjologia - to ze któryś nasika i zwymiotuje to sygnał ze coś zdrowotnie jest nie fajnie, a to znak że muszę do weta; nie irytuje mnie to, po prostu sie wtedy martwię o ich zdrowie. A kudełki czy plamki - wiedziałam co biorę do domu