• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

O rety dziewuchy!!!!
ale sie nasmialam czytajac o mezach,wezach i gadach!!!
Na poczatku tez myslam,ze to o meza chodzi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
az skurcz mnie z brechu zlapal:-):-):-):-)
Ja osobiscie czuje takie parcie na krocze i w pachwinie...czasem mnie
cos tam zlapie,az przykucne samoiscie-dziwne,tak tez mialam w pierwszej ciazy:tak:

Ja tez mam kota na punkcie kotow...
mielismy slicznego kociaka,ktory odszedl pare tygodni temu...ale byl ryk!!!
Byl jeszcze kociakiem,mial pare miesiecy,ale musieli go uspac:-(:-(:-(
Spal ze mne w lozku,przytulal sie i czesto lezal na ciezarnym brzuszku...ech!!!
Moja corka biegala za nim...i w sumie byl dom wariatow...nie wyobrazam sobie tego przy noworodku!
Chyba tak musialo byc,ze odszedl...

Akuten ja tez sie wlasnie tak czuje,jak emerytka...moje miejsce to sofa...siedze...cos tam przegryzam i program telewizyjny znam na pamiec,
szkoda tylko,ze nie mam polskiej telewizji.
Lana z jakiego powodu bedziesz miala cesarke??ja bym chciala byc cieta,ale tutaj bardzo ciezko dostac cesarke.
Malgo ja ogolnie cierpie na migrene...ale na szczescie, nie w tej ciazy,:-)
Probowalas moze akupunkture???Ja mam obecnie akupunkture na plecy,bo tak mnie bola,ze to porazka:-(:-( Po jednej sesji bylo od razu inaczej...
Anna 2101 mnie tez twardnieje bardzo brzuch...baaardzo czesto,czasem nawet co 15 min...wtedy biore ciepla kapiel,magnez i no spe. Wczesniej bylam na tabletkach podtrzymujacych.

reklama
witam wieczorow apora..
ale jestescie agentki z tymi wezami, mezami i gadami he he

wspolczuje wszystkim ktore maja dolegliwosci i malo energii...ja poki co energii mam sporo az mi maz mowi ze sobie porod wychodze bo tak duzo biegampo sklepie i po miescie (no ale w koncu trzeba pokupowac pare ciuszkow dla synalka, staniczek do karmienia, jakas koszule nocna - same wiecie)
no ale od 2 dni synek tak mi cisnie na pecherz ze sikam co 10 minut...to znaczy ze jest nisko, prawda? kurde chyba powinnam troche zwolnic tempo?

aaa tak w ogole to witam nowe mamy_ IGASIA, SYLAA i MAMASIERPNIOWA! piszcie jak najwiecej!

wczoraj bylam ogladac jeden szpital, no i "pieknie" -do porodu przyjmuja tylko kobiety ktore wczesniej sie zarejestrowaly, na ten moment nie maja miejsc az do pazdziernika...no ale powiedzieli ze jakbym przyjechala w bolach i pelnym rozwarciu (jak to bylo w pierwszej ciazy) to mnie przyjma...chyba dla spokoju ducha udam sie to szpitala gdzie rodzilam (jest fajny ale dalej niz ten wczorajszy), a no za to corcie zarejestrowalam na kurs dla rodzenstwa- gdzie na lali bedzie pokazane jak sie obchodzic z dzidzia, ma go za tydzien!

reklama
idę spać bo padam na twarz, brzuch ciągnie mnie do ziemi, jestem jak bańka wstańka- pewnie przed snem jeszcze z 5 razy zaliczę wc- ciąża- cóż za cudny stan. buziole laski do jutra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry