Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co ty jak wyjeżdżam to nawet nie odkurzy. Skarpety jego potem wyrzucam bo wyglądają jak buty z Alaski obrośnięte futrem![]()
po prostu no comments!

, ja mam mniejsza wersje tej poduchy, ale tez sobie chwale bo wkladam pod brzuchol i jechane śpie jak dziecko no moze jedynie wierce się, czasami na drugi bokNo to sie usmialam czytajac o tych wezach, ja mam mniejsza wersje tej poduchy, ale tez sobie chwale bo wkladam pod brzuchol i jechane śpie jak dziecko no moze jedynie wierce się, czasami na drugi bok
Witam nowe sierpniówki no i karolaola po nieobecności
Devi trzymam kciuki, ja tez jutro na wizyte lece, bedzie USG wiec zobacze co tam u mojej gwiazdeczki
No nic jeszce poczytam co na watku z wizytami i mykam spac bo rano czeka mnie podroz do miasta hehehe i podgladanie
No tak racja przeciez juz dzis o tym czytalam, gdzie ja mam glowę, chyba ja w tej ciąży gdzies zgubilamBiedroneczka, Devi ma jutro obronę pracy mgr, a nie wizytę;-)