• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
szuszu, tylko że ja wszystko planowałam i ślub, i potem ciążę z Li, i teraz z Cynamonem. Czasami sobie myślę, że głupia byłam że się tak porwałam. No i zdarza mi się mieć jakiegoś doła, że idę innym trybem niż znajomi i coś mi ucieka. Chociaż jak patrzę na Li, i na to co (nieskromnie) już mam to mi mija :-D.

Ja nic nie planowałam, ale nic też nie żałuję.
Tzn. planowałam obecną ciążę, ale I to typowa wpadka była, całe szczęście z facetem z którym już wtedy planowałam przyszłość:-)

a ja mam mieszane uczucia co do mojego biustu: niby ok większe i takie pełniejsze niż przed ciążą (teraz D) ale te przebijające żyły - a fe!!
przyszła mi paczuszka z allegro z częścią rzeczy do porodu i dla małej - yyyyy te majtki poporodowe wyglądają jak kawałek bandaża i to taki malutki niby sie rozciągają ale nie jestem siur czy w to wejdę...na początku nie byłam pewna co to za kawałek szmatki jakiejsik.
stanik 80D też trochę taki na styk - obym się zmieściła jak pokarm przyjdzie

Ja już wykąpana,wypachniona, ubrana i umalowana (normalnie szał pał w porównaniu do łażenia w bokserkach męża po domu i braku makijażu totalnego od miesiąca-leżenie w domu) i czekam jak na szpileczkach aż mężu przyjedzie po mnie i do ginka pojedziem...

Ja tam się cieszę, że jestem młodą mamą, po 30 będę mieć już dość duże dzieci, a dalej będę piękna i młoda i pełna energii życiowej:-)
Późne macierzyństwo też ma swoje zalety:-)

Witam w świecie produkcji i uroczych tekstów :-D (jamniczki)
Te jamniczki to i u mnie w domu zostaną, bo jak to przeczytałam mojemu to od razu zapytał jak moje jamniczki :-D:-D Po czym stwierdził, że mogłyby już takie zostać :-D
Szuszu ja też wcześniej zaczęłam, ale nie żałuję, no moze kilku sytuacji, ale to nie do opisywania na forum ;-)
Kasica super wieści, gratulacje z przeprowadzki, a Grześ to juz ma sporą wagę i zjada nawet sporo, mój mały jadł 80 a urodzony był 4 dni po terminie :-)
Monilla śliczny Aniołek, niech spoczywa w spokoju
[*]
A w temacie wesel, to ja mam zaproszenie na październik i bardzo bym chciała iść, ale nie wiem co z małym zrobię, bo jeśli miałabym karmic cyckiem to jakoś nie bardzo, więc jestem w kropce :-(
maggie młode to jesteśmy my ;-):-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry