masz szczęście,że to dodałaśPóźne macierzyństwo też ma swoje zalety:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
masz szczęście,że to dodałaśPóźne macierzyństwo też ma swoje zalety:-)

.
. Chcę dokładnie tak jak oni.Maggie - załamałam się po wejściu na wagęwymyśliłam sobie,że może uda mi się zmieścić w +12 kg. Niedoczekanie.... już jestem na +12 ,a jeszcze mam tyle tygodni przed sobą
![]()
Tyle, że ja z tej okazji zjadłam dzis pół pudełka ptasiego mleczka
A co mi tam, za kondycją tęsknię sprzed ciąży więc na ćwiczeniach zrzucę szybko :-)
A do wieku to się lepiej publicznie nie przyznawaj, bo co niektóre tutaj staro się czują ;-)
)szuszu, myślę tak samo. Teraz i tak kokosów się nie dorobię, a tak powoli zapracuję, w między czasie odchowam dzieci, a potem będę mogła szaleć(będzie mam nadzieje za co), a dzieci będą duże.
Moi rodzice tak zrobili, uważam że to genialne. Moja mama przechodzi drugą młodość. Wchodzi na Mount Everest i takie tam. Wreszcie odżyła, a i ma finanse żeby realizować własne marzenia. Chcę dokładnie tak jak oni.
Witam ponownie, wróciłam od małego i moze w środe bedzie w domku:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)