mucha_nie_siada
Fanka BB :)
EwaK, tam raczej chodzi o to, że mimo wspólnego konta itp. to teściu decyduje na co idą pieniądze
.
Instrukcja w połowie gotowa.
Nie bój się, CC pójdzie gładko.
Edit. Bishopka, nie wiem co to za ból. Ale napierdziela tak, że mam ochotę sobie rozciąć i wyciągnąć ;-).
Nadzieja!, wszystko rozumiem.. że to normalne (z Li tak miałam) ale miałam to krótko przed porodem, a u mnie jeszcze hen hen...
.Instrukcja w połowie gotowa.
Nie bój się, CC pójdzie gładko.
Edit. Bishopka, nie wiem co to za ból. Ale napierdziela tak, że mam ochotę sobie rozciąć i wyciągnąć ;-).
Nadzieja!, wszystko rozumiem.. że to normalne (z Li tak miałam) ale miałam to krótko przed porodem, a u mnie jeszcze hen hen...
Ostatnia edycja:
-kochany człowiek:-)
mało tego od tego samego ludka zamówiłam jeszcze kilka rzeczy do laptopa m.i. podstawkę chłodzącą zamiast taką pożądniejszą którą zamówiłam wysłali mi ***** za 12,90 ale odeślą tamtą którą zamówiłam a tą zostawiają mi w ramach rękompensaty ale to nie koniec zasilacz do laptopa też jest felerny bo część która wchodzi do gniazdka jest w 2 miejscach walnięta też reklamuję ale miałam tą część od starego więc śmiga -ale co się nerwów najadłam i telefonów wykonałam to moje.Jeszcze żeby atrakcji na dziś nie było za mało czekam i czekam na moje łóżeczko wysłane kurierem 2 dni temu dziś sprawdzam na str.inter. stan przesyłki jest rano o 6 z groszami w Szczecinie no to do mnie to już tylko 100km.byłam pewna ,że dziś na bank będzie u mnie ale nie dzwonie do centali w Warszawie okazuje się,że kurier nie pobrał mojego łóżeczka cham jeden i przesyłak będzie dopiero jutro -no szlak by ich wszystkich trafiłco za gówniana firma (ta firma to UPS!!!!!)

ale mieszka w innym mieście więc powiedziała, że raz przed porodem jeszcze przybędzie !