Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

MALGO00-ja też tak mam ,żebra po prawej stronie mam tak skopane i nie wspomne o kręgosłupie na tej samej wysokości -jak mi sie tam wciśnie to sie ruszyć nie moge i to trwa juz od jakiegoś dłuższego czasu ale pocieszam się ,że jeszcze tylko 2 tyg.-matko tylko 2 tyg.Mlody mi sie tak rozpycha, ze zaraz mi zebra zlamie i rozerwie skore!!! Auuuuuuaaaaaaa!
Czy wy tez tak macie?
-WYTRZYMAM!!!!!!

Flower szkoda ,że Ci nie pasi :-(tak właśnie najgorzej jak się kupuję bez przymiarki ja właśnie bałam się kupić na allegro więc kupiłam u siebie i tylko 1 szt. w razie W byłby dla córki ale jest ok ja noszę rozmiar teraz 75c-80c i jest ok jeszcze trochę cycka się zmieści jak urosną ale na takie naprawde biuściaste kobitki może być za mały.Lana ja też sobie kupiłam ten stanik (różowy) bo w opisie aukcji pisało że rozmiar uniwersalny pasujący na panie noszące rozmiar xs,s,m,l, xl i niestety dduuuuupa.
jako że nie jestem wielkogabarytowa myślałam że będzie pasować - teraz noszę rozmiar stanika 75d i jest na mnie za mały i uwiera wszędzie.
więc Karaola i inne dziewczyny którym pomysł wydał się fajny zmierzcie dokładnie wymiary i zastanówcie się czy będzie pasować - też chciałam do spania i w szpitalu żeby mieć wygodnie (jeszcze przed porodem gdybym znowu wylądowała)

ZALAMKA!!!