• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ach,jaki słodziaszek z Dominika... i chudzinek,ale widać,że silny z niego chłopak! ach.... mam nadzieję,że szybko wróci do domku!!!!!!!

ANULEK dzieki za wiadomosci!
DOMINIC jeszcze raz gratki!!! super ze DOMINIS sam oddycha, jest slodziutki i wyglada na silnego malego mezczyzne!!! duzo zdrowka i radosci WAM zycze!

Anulek, dzięki za informacje:-)
Bardzo się cieszę, że mały Dominik sam oddycha i że mimo tego, że taki malutki to sam oddycha:-) Siłacz z niego;-)
Oby tak dalej;-)

HTML:
Dziewczyny dziekuje Wam wszystkim. Jestem po rozmowie z pediatra, gazometria wypadla pomyslnie, tak samo morfologia, cisnienie ma juz dobre ale wiadomo to wczesniaczek I trzeba ciagle monitowac jego stan bo moze sie zmienic. Moze dzisiaj uda mi sie posadzic obolale cielsko na wozek I pojechac do niego, lezy tuz za sciana. Dummy tato pojechal kupic drzewko do posadzenia. Wybaczcie, ze egoistycznie pisze tylko o sobie I mlodym ale to teraz dla mnie pepek swiata:-)

cześć dziewczyny :)

cały weekend sie obijałam :)
wchodze a tutaj takie wieści :))

dominic gratuluje !!!!!! wypoczywaj kochana dużo żeby mieć siły dla synusia !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry