A
aankaa84
Gość
dominic gratulacje ur Synka, zycze Wam duzo zdrowka i szybkiego powrotu do domku w 2
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziewczyny dziekuje Wam wszystkim. Jestem po rozmowie z pediatra, gazometria wypadla pomyslnie, tak samo morfologia, cisnienie ma juz dobre ale wiadomo to wczesniaczek I trzeba ciagle monitowac jego stan bo moze sie zmienic. Moze dzisiaj uda mi sie posadzic obolale cielsko na wozek I pojechac do niego, lezy tuz za sciana. Dummy tato pojechal kupic drzewko do posadzenia. Wybaczcie, ze egoistycznie pisze tylko o sobie I mlodym ale to teraz dla mnie pepek swiata:-)HTML:
oooo DOMINIC wielkie gratki! zdrówka samegoo życzę i aby wszystko było dobrze!!!
hejka!
witam po przerwie, wpadłam na chwilkę.
Ja jutro wizyta i ktg, dowiem sie jak moja szyjka i wogle co tam sie dzieje, od piątku jestem bez fenoterolu... zobaczymy jak to będzie w moim przypadku. Oby mała jeszcze posiedziała.
Gdzieś od piątku mam nogi na potęgę-stopy opuchnięte - masakra o łapkach nie wspomnę, bo już od dawna je mam nie swoje.
Moja mama już po operacji, powoli dochodzi do siebie. Nie była to lekka operacja... Od soboty mam K w domku wczoraj na działce zbierał ogórki, ja też coś tam się kszątałam, a dziś masa roboty i jeszcze wiśnie od siostry - bo pojechała na urlop i szkoda ich by opadły... także na dziś mam ogromnego FULAAAAA
a jutro wizytka i boję się skutków dzisiejszych działań kuchennych...
Dominic gratulacje i szybkiego powrotu maluszka do domu, oby rósł jak najszybciej.
Anulek, jesteś niezastąpiona w przekazywaniu informacji, buziak dla Ciebie
Zobacz załącznik 370928
mlodam tez mam giry bez kostek :-) Zdrówka dla mamuśki, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
maggie a jak Twoja mamuska sie czuje?
Moja mam ma za to kolonkoskopie we srode, tez zaczynam sie martwic, bo jej rodzice poumierali na nowotwór :-(
. Dużo siły dla Was - wracajcie szybko do domku !!! Ciesze się że wszystko oki !!!