Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lepiej,żeby młoda miała niebieskie, bo mąż będzie chciał testy genetyczne zrobićMaggie- jak jedno i drugie jest niebieskookie to szanse na brązowe zerowe praktycznie, chyba jakaś mała mutacyjka by musiała zajśćalbo inny ojciec, hihih
![]()

maggie[/B] a jak Twoja mamuska sie czuje?
Moja mam ma za to kolonkoskopie we srode, tez zaczynam sie martwic, bo jej rodzice poumierali na nowotwór :-(

nie wiem ruch wskazany wiec czemu nie rower??? wiem ze na pewno chodzenie po schodach mycie okien wiesznaie firan< juz zrobione>sexik < na razie tez slabo u mnie bo mam dalej jakies ciulstwo nie wyleczylo sie nie mam wizyty i nie wiem za bardzo co moja lekarka wymysli i kiedy meila ode mnie przeczyta> a Ty z tych samych powodow???mocna kawa czarna gorace kapiele masowanie brodawek i dalej nie pamietamsylvi- gartualcje!!! Ale wiadomość z rana
sagaa- ale Ci zazdroszcze ze mozesz juz przejsc do działan mobilizujacych Wiktorka do wyjsciaPiszesz o rowerku...czy to jeden ze sposobów na proród...nie słyszałam a chętnie wykorzystam
Na mężna neistety nie będe mogła liczyć
![]()