• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

TEZ LUBIE TO OKRESLENIE:D
moj poszedl siekapa c wiec kto wiec o bedzie potem hahah wiem potem to ja moge smierdziec <loL> ide bo dzis mam taka hustawe ze szok dobranoc kochane kobetki:-)

reklama
hejka babeczki
uff ze sie troche spokojniej zrobilo...(SZUSZU, MUCHA fajnie ze jeszcze nie rodzicie!!!)

MAMA05 milo ze nas odwiedzasz, i dzieki za przemile zyczenia dla nas!

MONILA trzymaj sie kochana, jestes bardzo bardzo silna!!! i powodzenia u gina!

SAGAA szalej w nocy, szalej!

COKIES moze to faktycznie nerki? bo odpoczywasz a zamiast lepiej jest gorzej? zycze aby bylo lepiej, trzymaj sie mocno!

AGULEK usciskaj od nas DOminic, jest wielka a i DOMINIK po mamusi taki silny, niech szybciusio rosnie

BISHOPKA ja tez bym poszla na godzinke, dwie na wesele z dzieciaczkiem...

a ja dzis w ramach wakacji w miescie, tudziez troche poza miastem bylam z rodzinka tu:
http://www.tropical-islands.de/de/b...to-galerie/tropical-islands-impressionen.html

ale bylo faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnie!

Ostatnia edycja:
muszę przyznać że jak was dziewczyny dzisiaj czytałam to myślałam że urodzę :tak: to powinno się nazywać lipcowo- sierpniowe mamusie ;-) oczywiście Gratuluje mamusią i życzę dużo siły dla waszych maleństw:tak:
dominic
śliczny jest twój synek :tak: oby wszystko było dobrze;-)
sylvi.b również gratuluje synka :tak:
kurcze jak tak pomyśle że mogła bym urodzić wcześniej to aż się boję, nie o siebie oczywiście ale o Agatkę. a z drugiej strony tak bym chciała żeby było już po wszystkim :-D trochę mam stracha bo za tydzień przylatuje moja mama w odwiedziny i boje się że z wrażenia urodzę :szok: mam nadzieję że Agatka przyjdzie na świat jak będzie na to w 100% gotowa.

hej. malgo000 podziwiam Cie ze jeszcze pracujesz i masz sily i checi.
U mnie tez zapowiada sie upalny dzien wiec nie bedzie lekko. Wczoraj poszlam pozno spac jak na mmnie pomyslalam odespie rano a tutaj sasiad 6 traktorem zaczal na dzialce cos robic i tyle z mojego odespania.
susumali super wypad za miasto.

Kurcze jestem przerazona porodem! :-(Nie wiem, co sie dzieje ale od 2 dni o niczym innym nie moge myslec :-(:baffled: Jak wy sobie z tym wszystkim radzicie? Ja wiem, ze bede miala wszystkie srodki przeciwbolowe swiata (maska z gazem bez ograniczen, potem cos w stylu morfiny a potem strzal w kregoslup) a i tak umieram z paniki. Chyba przez to mam taki kiepski humor.:confused: Torba spakowana i teraz tylko czekac!

aankaa, checi zero ale musze jeszcze troche :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry