• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A Kurczaczek ma się dobrze:-) Mamusia odciąga mu pokarm i je sobie coraz więcej:)) Dominic dzielna jest chodzi już po tej cesarce, dzisiaj u niej byłam...niestety Dominika nie mogłam zobaczyć, wstęp mają tylko Rodzice, ale myślę, że szybko przybierze na wadze i będą go mogli do domku zabrać. Dominic mówi, że około 1,5 mca będzie tam musiał być...

Oj jak bardzo się cieszę:-)
Sam oddycha dalej?
A Dominic jak psychicznie się czuje?

reklama
Sam oddycha :) Psychicznie się trzyma, ale bardzo się boi o Maleństwo, teraz to wszystko świeże, rany bolą, niepokój i strach do tego, nie jest jej lekko, ale jak napisałam bardzo dzielna jest w tym wszystkim:tak:tylko podziwiać

Sam oddycha :) Psychicznie się trzyma, ale bardzo się boi o Maleństwo, teraz to wszystko świeże, rany bolą, niepokój i strach do tego, nie jest jej lekko, ale jak napisałam bardzo dzielna jest w tym wszystkim:tak:tylko podziwiać

Ucałuj ją ode mnie:-) Rozumiem, że małemu nie dolega nic więcej oprócz tego, że jest trochę malutki?

Dziki dziewuszki;-*
nie rodze poki co na watku opisalam wizyte...
Bishopka Nadzieja Szuszu i wszytskie inne wspolczuje teraz tylkoe bedzie lepiej nie m co sie lamac...
Anulek megasne usciski dla Dominic bardzo sie ciesze ze wsio ok i daja rade :-)
Bishopka piszac zeby wziac na wesele nie mialam na mysli calego tak na 2 h i do opiekunki;-)
u nas wczoraj gorac wieczorem zimno dzis gorac teraz chlodno ale i tak mam takie fale uderzeniowe ze pot mnie zalewa bez wzgledu na pogode;/
no nic musze sie pogodzic ze moje dzieciatko wyjdzie kiedy chce a nie kiedy mi to bedzie odpowiadac....wiec ja juz na temat porodu i oczekiwania jego nie bede sie rozpisywac ...
teraz ide sie polegac z mezem i spedzic pare chwil razem :-)

Anulek, dzięki za wieści dominicowe. Pozdrów ode mnie też i pogratuluj tej niebywałej dzielności Trzymam kciukasy, aby Maluszek szybciej opuścił szpital i z rodzicami powędrował do domciu:tak:
saaga, miłego polegania z mężem ;-) i być może stosunkowo udanej nocy ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry