Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szkoda gadać. Na przymierzałam się jak nie pamietam kiedy i dupaaaaaaaaaaaa !!!... Bede chodzić bez stanika jak krowa dojna !!!!!! ooooo najlepiej ! co się bede stresować !
no kurcze jak on już tak powiedział to możliwe że on naprawde opadł.... Wsumie pomału już pora :-)
Jakoś musimy wszystkie dać rade, niestety ciąża to nie tylko fajnutki brzuszek i kopniaczki naszych pociech :/...Witam dziewczyny..mkniecie z postami jak szalone...
Szuszu kochana koniecznie daj znać co i jak bo strasznie sie martwię o ciebie i maleństwo.;(
Boziu a ja teraz tak jak wy oczekiwałabym przyjścia na świat KArolka.;(
Monila po części sobie wyobrażam co czujesz, aczkolwiek ja nie widziałam mojego dziecka. Też szukałam po internecie setek informacji, zadawałam sobie pytanie dlaczego?, jak to ? i czy oby wszystko zrobiłam by pomóc. Na wiele z nich nie znalazłam odpowiedzi, ale przyznam, że szukanie w necie bardzo mi pomogło, jest tez takie forum poronienie.pl i tam są różne porady lekarza, ksiedza, poloznej, prawnika i mam które doświadczyły tego przykrego zdarzenia. Jak to czytałam to przyznam, że mniej wyłam. Choc jesli masz potrzebę płaczu to placz, niewolno go tłumic. Zyczę Ci siły.
Dziewczyny, wiem ze temat był kiedys poruszany ale nie miałam chyba odpowiedzi wtedy, moze teraz mi cos poradzicie. A więc 8 października mam wesele u kuzyna, bardzo bym chciała iśc na nie ale nie wiem jak bedzie wygladała sprawa z małym, tj. czy takie ok. dwumiesieczne dziecko wypada zabrac ze soba??
hahaha ja jestem taka porąbana, że zaczyna mi się włączać instynkt jak u suki hahaha
Bo ja nikogo nie mam zamiaru wpuścić do domu, żeby się gapili na MOJE dziecko, a teściowa robi po 20 września 50te urodziny w lokalu (10 min spacerkiem od domu) i też nie mam zamiaru podjechać choćby wózkiem, bo jak sie wszyscy zlecą i będą pchać te łby do wózka, ooo nie !!!!

Nie mogę z Tobą. A pchać łby na pewno będą;-)asiacur-no właśnie żeby to było to, ale od tamtego tygodnia odpoczywam dużo, bo brak mi sił i oszczędzam się jak mogę bo nawet wypady do sklepu to dla mnie był maraton i też później leżałam plackiem, także ze wszystkiego rezygnuje od kilku dni żeby lepiej się czuć a jest coraz gorzej
Bądź dzielna kobieto... MNie wczoraj takie poty zalewały, a dziś luzik
Chyba, że @ miałaś wcxześniej, bo ja 7list.i z OM to mam na 14. a z usg później
asiacur - tak mi lekarz wyliczył wg OM termin porodu na 12.08.11 choć też miałam @ 7.11.10