• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Tomek kiedy na niego ruszam, że ma zrobić tak jak mówię (w domyśle 'ja wiem lepiej') to bierze Lile na ręce i zaczyna odstawiać swój taniec z nią śpiewając 'Mama wie lepiej, mama wie lepiej, pamiętaj Lilka mama wie lepiej' :-D

dobrze, że tak a nie że łapie focha :-)

Marcelina niezla jestes <hahahaha>...ja to dziekiem bede sie chwalis na prawo i lewno <zart> nie wiem jak bede reagowac ale ja zawsze chetnie ogladalam malenstwa od innych wiec nie bede sie przed tym wzbraniac:p

może dlatego bo ja nigdy nie oglądam i nigdy mnie nie interesują obce dzieci :-D

a co do sexu to współczuje bo ja całą ciąże.. choć szału nie robi, ale jest :-D

Wieszam pranie i spadam do apteki bo żurawit i falvit i magnez się skończyliiiiiii

reklama
Marcelinaa, ale nie zawsze jest tak 'zabawnie' - mama wie lepiej to mama se włoży 100 litrów do samochodu, bo mama wie lepiej jak :-D.
Przez to 'mama wie lepiej' robię wszystko, bo on zawsze tego argumentu używa jak ma coś zrobić -ale to jest prawda, jak on coś robi, to ja siedzę jak na szpilkach i wyprzedzam słowami jego ruchy żeby było 'po mojemu'.

sagaa, w ogóle nie wiem o co Ci chodzi :-D

:-p Mucha nie boi się porodu - to poród boi się Muchy :-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
popłakałam się

Dzień dobry Kochane,
My już zawieźliśmy "materiał płynny" do badan i krewkę na morfologię i odczyn coombsa, uśmiałam się w tej przychodni, jak wchodzę z brzuchem to ludzie podrywają się z krzeseł, na których oczekują na swoją kolejkę do gabinetu i stają nosem do drzwi, barykadując ciałem przejście, żebym ich przynajmniej nie ominęła
yes2.gif
laugh.gif

Szuszu kciuki zaciśnięte...

aaaa i dzisiaj brzuch się opuścił
yes2.gif
jeszcze chyba nie całkiem ale z 5 cm na pewno;))

anulek u mnie w miasteczku tez nikt mnie nie przepuszcza, chociaz nie raz starsza pani na poczcie chciala mnie przepuscic to podziekowalam a tak to czy w spozywczym czy w banku nikt nie widzi mojego brzuszka.
"Mucha nie boi się porodu - to poród boi się Muchy " z tego tez sie usmialam :)))
szuszu i Monila 3mam kciuki za wizyte
Mucha jetses godna podziwu ze nie pogonilas jescze tej opiekunki, kurcze jakas bezczelna babka

Już jestem, to nie wody jednak, a mocz i dużo innej wydzieliny:-)
Także luz, nie rodzę:-D
A i małe rozwarcie jest, na opuszek.
Później Was nadrobię, teraz nie dam rady;-)

Ciesze sie suszu ze wsio ok;-)
jak ja bym chciala miec juz rozwarcie i sulyszec Pani Agnieszko bedziemy rodzic...bede dzwonic za jakis czas zapytam o kotrej wizyta o ile mnie przyjmnie ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry