• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a po co masz z nim gadać, podrzuć mu stracha i już ehhehehe
termin mam mieć wyznaczony 22 lipca, ale mówił mi ostatnio że coś koło 37 tyg to się odbędzie (jeśli będzie dalej szło jak idzie) więc 6 sierpnia wybija mi 37 tydzień i jakoś od tego dnia w ciagu tygodnia spodziewam się daty..

reklama
Marcelinaa, nie chcesz poczekać do połowy żeby mieć dłuższy macierzyński? Chociaż to takie niby ryzykowne, jakby się akcja zaczęła. No ale zdobyłaś wskazania? to i tak zrobią..

karolaola, nie ma takiej opcji, mam dosyć, jestem drugi rok w ciąży, ile można ?:-D
Porodu też się nie boję.

edit. a poza tym 4.09 ide na wesele, no i wracam na studia, więc w ogóle odpada :-D

Marcelinaa, nie chcesz poczekać do połowy żeby mieć dłuższy macierzyński? Chociaż to takie niby ryzykowne, jakby się akcja zaczęła. No ale zdobyłaś wskazania? to i tak zrobią..

eee ja tam już dla tych paru dni przeciągać nie będe.. i tak będe zęby w ściane wbijać od stycznia i tak, no ale na chlebie i wodzie przynajmniej szybciej schudnę buahahahahah

a wskazania? ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo zapeszysz :-D:-D:-D:-D:-D
niby mój gin już tak gada, niby już oczywiste ale jednak o kolejne skierowanie od ortopedy się upomniał, jutro dzwonie do niego o 8:15 i mam nadzieję, że jadę do niego o wskazanej godzinie, mam papier w ręce i zapominam o tym cholernym kombinowaniu już na dobre :-D

reklama
Marcelinaa, też tak dzisiaj pomyślałam, że i tak czeka mnie bieda więc nie wiem co się tak upieram, ale z drugiej strony to oddala w czasie mój powrót do roboty, więc dlatego mi trochę zależy :-D. Zyczę żebyś miała takie wskazania, że nikt nie podejmie się SN jak nie chcesz.

maggie, a moje przedpotopowe gów.. nie :-D. I tak Ci nie napiszę, bo jesteś dla mnie okropna :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry