• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Malgoo ale z Ciebie pracuś, czas na byczenie przedporodowe, bo potem to już tylko nieprzespane noce...

Cokies pocieszające jest to, co piszesz o wadze, oby tak było, bo wczoraj przekroczyłam 100cm w obwodzie :szok: Zazdroszczę tych truskawek...mniam

Anulek powodzenia na wizycie! Ciekawe czy faktycznie od razu się będzie Borysek pchał na świat...jak tak dalej pójdzie to same lipcówki nam tu powstaną :tak:

reklama
Witam Was ...
Malgoo tak to pisalam o tym koszy tez sie ablam ze padnie pod moim dupckiem le mocy widac jesta troche waze:-)dobry pomysl umilaj sobie zycie a co ;-)
Agula gratki dla kolezanki;-) ja nie jestem ostatnia z mojej paczki za to z mojej ulicy tak juz 5 urodzilo i zostalam tylko ja;/
Anulek zazdroszcze ci wiem ze po takich akcjach jeden sexik wystarczy i juz cos rusza....
Tonya moj tez ostatnio tak robi a w nocy dzis myslalam ze zglupieje;/ kopal boksowal mowie wychodz bedzisz mial wiecej miejsca a on nic ....
U mnie nie padalo jest tak duszno i goraco ze znpow spocona na maksa jestem i sie nie wyspalam i mam juz dosc dzis mam totalna zalamka;-(:wściekła/y:
Devi gdzie jestes???????????

Sagaa Ty mi nie zazdrość bo ja mam przeczucie, ze u Ciebie to już też długo nie potrwa:tak:a seksik jest w planach, bo mój K przedwczoraj wrócił do domku:-)tylko tego krążka się muszę pozbyć bo się boję z nim...

Witam
Napisalam sie takiego dlugiego posta i mi wcielo wrr, jestem zla co z tego ze przy przy zaawansowanej edycji i kliknelam zalogoj, biala strona sie pokazala i koniec, juz mi sie nie chce jeszce raz pisac
A tak wogole to mam dzis lenia, i znow mnie boli kregoslup ledwo chodze taki mam bol w kosci krzyzowej

Heja :-)
Co z asiaciur ??
Malgo00 zazdroszczę Ci tego baby shower, u nas jeszcze nie jest to modne, a fajnie byłoby sie spotkac z przyjaciółmi i cieszyc sie ciążą. A do tego te prezenty....:-D:-D
Coraz blizej dziewczynki, coraz blizej :-)
Mucha ile Ty masz tego czopa, że ciągle Ci wypada ?? :-D:-D:-D

Bishopka, Megmarion.. pfff! Mi wypada kawałkami teraz. Wiem, to głupio brzmi, ale tak mam - z Li miałam dokładnie to samo(wypadało przez tydzień) i uznawałam, że jak czop to musi wypaść raz a porządnie a to na pewno jakiś dziki śluz który jest na chwilę a potem pustynia w gaciach. I się przejechałam na własnej teorii. Możecie sobie uważać co chcecie, ale to co było rok i miesiąc temu jeszcze jestem w stanie pamiętać. i pamiętam, że od tamtego czasu minęło 1-2tyg jak urodziłam.

I nie mam nastroju na jakieś zaczepki ot co w moją stronę dzisiaj, więc proszę to uszanować.

Asiacur, daj znać w końcu.

reklama
juz pytalam wczoraj Tonya o nr czy ktos ma sprwadzalam na watkach alle nic;/
Mucha slyszlaam ze czop wypada wlasnie jakos kolo 2 tyg przed porodem lub dzien mam nadzieje ze nie bedzie szybszego porodu niz 37 tydzien....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry