Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. To już będzie dawno po 35 ;-)taycia - samych pięknych chwil z okazji Święta !!!!
asiaciur - dobrze, ze to nie już.....niech bąbel jeszcze trochę posiedzi w środku
mucha fakt urlopu nie dzielimy. Albo 7 albo 14 dni. Ale od 2012 jest albo 7 albo 14 albo 21 albo 28 dni dodtakowego.......więc ty sobie dobierasz 14, bo masz do tego prawo a i przepisy już na to pozwalają......albo jeśli urodzisz po 1 sierpnia to od razu piszesz o 4 tygodnie.....Ja mam oficjalne pismo z Inspekcji Pracy na ten temat i tak jest. Jak zeskanuję to Wam wkleję.....
A poza tym przy Franku miałam podobną sytuację.....było 16 tyg. macierzyńskiego jak rodziłam a jak go kończyłam już w 2006 roku było 18. Napisałam wniosek, że dobieram te dwa wg nowych przepisów i mi wypłacili bez problemu.
A Natt to jest na prawdę WIELKA !!!! Jeszcze raz gratulacje !!!!
A jak jest z ojcowskim? Jeśli mąż wybierze go w przyszłym roku to dostanie 2 tygodnie mimo ze dziecko urodziło się w tym roku?

Natt urodziła? rety oj rety !
Taycia- Wszystkiego Najlepszego
na więcej nie mam siły![]()