Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Szuszu, nie. Demotywatorów już nie oglądam bo zrobiły się mega suchary. Teraz mam przegląd całego internetu na mistrzowie.org
I już mi nie wypominaj mojego ubytku!![]()
![]()

. Nie śmieję się, bo moja babcia, jak ją kiedyś 'wyśmiałam' że to czyta, to mi powiedziała, że tam jest najprawdziwsza prawda, i to najlepsza gazeta bo tam jest WSZYSTKO :O:O:O:O
. <nie złość się o to
>agulalula -matko jedyna są super chyba się skuszę i kupię![]()
się uśmiałam, hehe dobre, u mnie tak często się teraz zdarzaWróciłam TYLKO z budyniem(którego nie zamierzałam kupić) i bez farby bo zapomniałam o niej kompletnie :|:|:|:|:|

szuszu nawet nie jest zle, nie denerwuje sie jeszcze. jestem spakowana tylko mam maly problem nie wiem jak mam zrobic bo tak mam swoja torbe i malenstwa z tym ze Igora tobra jest duza ze wzg na to ze bedziemy dluzej w tym CZD i tak spakowalam do siebie 2 wyprawki kocyk pieluszke tetrowa flanlowa recznik smoczek, pampersy i chusteczki ( jak babki mnie zobacza z jego tobra to pogonia mnie) jak bedzie odrazu przewieziony do CZD to chyba nie musze miec wiecej rzeczy? jak myslicie?? Michal zabierze malego torbe i pojedzie do szpitala. a i jak bede miala cesarke to chyba dadza mi znac kiedy mi ja zrobia?? bo tak pomyslalam ze nie ma sensu zeby M byl w wawie wole zeby pojechal do domku i przyjechal jak bede "rodzic" bo w pon o 9:20 mam wizyte w poradni i chyba musza jakies badania wykonac przed cc.
Dziewczyny po jakim czasie ma sie mleko?? (moze glupie pytanie ale ja nie wiem)