• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jeśli masz czas to poczekaj aż pojawi się mucha- ona Cię może zaprosić tylko, bo i w wiadomości Ci nie umiem wysłać bo za dużo znaków.
Mucha gdzie jesteś?

Ooo przyleciała...;-)

reklama
Sylvi jaki słodki ten Twój synuś - cudeńko prawdziwe. Dobrze słyszec takie pozytywne wieści, oby rósł i mężniał jak najszybciej, żebyś mogła mieć go w domu blisko siebie :-)

Malgoo udanej imprezki. Też Ci jej zazdroszczę ;-)

Sagaa jak skurcze są tylko przepowiadające to zmiana pozycji ciała, aktywność, albo ciepła kąpiel powodują, że skurcze słabną. Jak się wzmacniają to znaczy, że zaczął się poród. A co, już coś czujesz????

sagaa- skurcze porodowe to takie podczas których nie jestes wstanie skupic sie na niczym innym tylko na skurczu i tak jak pisze Tonya zmiana pozcycja, cieply prysznic nie pomaga i kazdy naspetny ponoc jest intesywniejszy

Lana, dobry plan. Juz nas widze takie gwiazdy na porodowce, cale zrobione, z golymi dupami, spocone i zdyszane :-D Ale za to gotowe do sesji "po". Musze tylko pamietac, zeby w pospiechu jakis puder spakowac! Mysle tez nas suszarka :confused:

Lana, dobry plan. Juz nas widze takie gwiazdy na porodowce, cale zrobione, z golymi dupami, spocone i zdyszane :-D Ale za to gotowe do sesji "po". Musze tylko pamietac, zeby w pospiechu jakis puder spakowac! Mysle tez nas suszarka :confused:
Malgo000 ja mam cc i nie będę spocona i zdyszana :-Dchyba ,że posrana ze strachu coś mi się tak wydaje:-D ale za to laski będziemy a co tam :-D .Kochana ja całą kosmetyczkę zabieram z pudrem włącznie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry