Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powodzenia w przygotowaniach
Mam nadzieje że chociaż dzisiaj wróci o rozsądnej porze !!! Tak mi się nudzi i przykszy :-( eh...
trzymam za niego kciuki
tak samo za Dominika trzymam kciuki żeby szybciutko doszedł do odpowiedniej wagi i był już z wami w domku Dominic. zupełnie ci się nie dziwie że wylewasz tyle łez z siebie, w końcu martwisz się o swoją kruszynkę. każda z nas na twoim miejscu również by się martwiła i płakała. ale wierze że wszystko pójdzie dobrze i Dominik szybciutko nabierze sił i wagi i zanim się obejrzycie będzie z wami w domku i będzie się ślicznie uśmiechał do was
a tak w ogóle to trzymam za wszystkie kciuki żeby się trzymały w dwupaku do swoich terminów. ;-) mi po głowie od tygodnia chodzi że niedługo na mnie kolej. ponieważ moja Agatka to duża dziewczyna , jak byłam w 32 tygodniu to jej kość wskazywała na 34/ 35 tydzień. po za tym coraz częściej boli mnie w podbrzuszu i już ledwo co odwracam się na drugi bok. cały brzusio mam aż fioletowy od tych jej kopniaków i wiercenia się , brzusio troszkę mi opadł ale nie aż tak żeby wskazywało że to już. niby jeszcze miesiąc mi został ale za tydzień przylatuje moja mama której nie widziałam od ponad roku i coś czuje że chyba urodzę z wrażenia.nadzieja dobrze cię rozumiem mój M też ma nienormowany czas prracy co wiąże się z tym że ciężko cokolwiek zaplanować ale można jakoś zawsze się dogadać![]()

może do innych miast też dotrze :-)