Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

pamiętam bo siostrze kupowałam jak rodziła
wogóle piekne sklepiki z takimi pamiatkami nie to co u nas 
. Stwierdzilam, ze sama sobie zrobie u siebie na ogrodzie i wszystko bez problemu zorganizowalam w 2 dni. Niby ona mi przychodzi pomoc wszystko wczesniej przyszykowac, ale za bardzo na to nie licze. Jak jej dzisiaj o dekoracjach i grach mowilam, to byla wielce zdziwiona
:-(. Zaj.....cie sie wykazala, nawet nie wygooglowala, co fajnego mozna zrobic! Jestem bardzo zawiedziona ale nie pozwole, zeby jej olewactwo popsulo mi ten dzien! Wszyscy goscie przynosza cos do jedzenia, ja porozwieszam ozdobki i bede kazdego katowala zdjeciami mlodego i 20min filmem z usg w 4D 
Napykam fotek i za kilka lat bede mlodemu pokazywala :-) A jak on bedzie w ciazy, to tak samo ja potraktuje, chociaz z natury jestem zupelnie inna i dla przyjaciol i znajomych zawsze bardzo sie staram...
tak mnie jakoś przymuliło ,że padłąm jak kawka głowa do poduszki i w moment zasnełam -to chyba ta pogoda bo własnie zaczeło u mnie padać .Jutro u mnie jest "Lato z radiem" i mam nadzieję,że nie będzie padać bo się pochlastam .Imprezka okok mojego bloku przy nabrzeżu więc daleko się nie wypuszczam :-)