• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Maggie nie ukrywam, że w duchu mam taką nadzieję. Strasznie mi się nudzi jak w nocy odciągam to szukam kogoś do ploteczek a ileż można czytać pudelka? Mucha też już przerzuciła się na mistrzów:-D

reklama
Robię sobie krótkie przerwy aby pisać. Wczoraj kupiłam laktator elektryczny, ja nie dam rady jechać tak cały czas na ręcznym, ręce mnie już bolą. No ale kupują wcześniej ręczny nie sądziłam, że będzie tak często używany.

Wystarczy mi, że przez całą ciążę miałam łapy jak bochny chleba i łydki traktorzystki. Teraz idę w ślady najseksowniejszej mamy w Polsce, Kasi Cichopek!!!:-D

hej kochane :)
dominic - to musi byc niesamowite uczucie takie malenstwo miec na rękach :) super ze wszystko w dobra strone idzie oby jak najszybciej mogl juz bezpiecznie wrocic z Wami do domu.
saga - jak tam po tancach? nie urodzilas jeszcze? W zyciu bym nie miala teraz sily na tance hihi chociaz ochote jak najbardziej:-D
Ignasia - ja tak jak Ty juz nie daje rady chodzic, ale jutro juz do szpitala i miejmy nadzieje ze niedlugo bedzie juz po wszystkim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry