• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Mucha, mało wiesz :-D u nas w domu to fala panuje, rzadzi itp. :-D Wszak ostatni głos mam ja :cool2: to jednak wole nie świrowac, bo to człowiek wie co głupiemu strzeli do głowy ? :-D
Dobra, bawcie sie dobrze, nie piszcie za duzo, bo jutro wejde chyba dopiero po południu. Miłej nocy :-D Ja spadam stąd.

cała jestem w nerwach - nic nie wiem jak tam poród u mojej sis. ostatnie info o 8 rano miałam, moja mama coś koło 14 (wtedy miała jakieś pzreciwbólowe podane i miała trochę odpocząć) a od tamtej pory nic. pisałam sms do szwagra żeby nie przeszkadzać koło 17 - zero odzewu. teraz już się wkurzyłam dzwonię - nie odbiera. moja mama też dzwoniła i też nie odbierał ani jednego ani drugiego tel. teściowie siostry też nic nie wiedzą...

właśnie Megmarion już o tym myślę bo moi rodzice też już świrują a ja jak zaczne bardziej to jeszcze też urodzę:crazy:
żeby zabić sobie czas oczekiwania jakoś pomalowałam paznokcie u stóp - ledwo oddycham teraz tak się zasapałam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry