• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dzien dobry ....
Oli akcja niezla...:P
Tatus B dziekuje rowniez za info i 3 mam dzis mocno kcikasy za Ewcie i Nadie;-)
Gabiczek mam nadzieje ze juz blizej jak dalej ..
dziewczyny z tym spaniem to masakra u mnie tak jak i uwas..;/
Flower to musieliscie sie niezle stracha najesc na szczescie wsio skonczylo sie pomyslnie gratki Ciociu;-)
Witaj E-miliana;-)
Beti udanej podrozzy;-)
Karolaola ja dosiadam jezdze na rowerze kapie sie w goracej wodzie masuje brodawy glaszcze brzuch i co i lipa... dzis zamierzam pocwiczyc umyc samochod i nie wiem co jeszcze ....
Dominic szukaj ciuszkow szukaj, a w ogole masz kontakt z Anulek wcale sie nie odzywa albo tak zaszalaa z mezem ze juz rodzi???;-)
Cokies ja wiem jak to jest jak jest tak cicho caly czas tak mam ... :-)
Maggie gdzie bylas wczoraj??:-)

reklama
wiecie co dziewczyny
jak my wytrzymamy bez BB na porodówce wogóle w trakcie całego pobytu w szpitalu?????
ja już się martwię :eek:... ach te uzależnienia i jeszcze coca-cola oj ciężki ból będzie

Witam sie.

Noc jak zwykle nieprzespana w calosci ale pierwsza polowa nawet nie byla najgorsza i tak do 4 nad ranem to sie moze tylko z 4 razy obudzilam, co jest super duper! Od 4 kon zaczal rzec i byla kupa. Wkurzyl mnie ale z drugiej strony szkoda mi biedaka zamknietego w tej szopie w malym ogrodku. Moze powinnam to gdzies zglosic?

A i mam pytanie; wyskoczyla mi opryszczka na ustach :wściekła/y: Wiem, ze to niebezpieczne w ciazy, mam czekac az zejdzie, czy zatryniac do lekarza?? Miala moze to ktoras z was dziewczynki?

Milego dzionka, lece do pracy (jeszcze tylko 4 dni :-)) a potem czekam na wiesci od Ewy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry