• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

maggie, jeśli mnie pamięć nie myli to tak, bo pamiętam że poszłam do ośrodka, to mnie cofnęli, i następnym razem jak szłam to najpierw przez UM żeby odebrać pesel i wracając weszłam do ośrodka.
Mi pesel baba w UM wbijała na jeden z odpisów aktu urodzenia, i nie wiem czy to nie on był kluczowy. No ale może coś się zmieniło?
Albo to była fobia pani w okienku;-)

reklama
cześć laski :-) Ja dziś śmigam do gina mam wizytę i usg dziś "dzień ostateczny" czyli termin cesarki !!!!!:-)
PESEL DO BECIKOWEGO NIE JEST POTRZEBNY !!!!!!!! tylko akt urodzenia i reszta dokumentów które wypisała maggie już wcześniej też pisałam co trzeba bo rozmawiałam z babka z MOPR-u.Akt urodzenia przynajmniej u mnie w Ś-ciu wystawiają na miejscu a na pesel czekam 2 tyg.Do wszystkich potrzebnych wypłat świadczeń czyli becikowe ,z ubezpieczenia za ur.dziecka jest potrzebny tylko akt urodzenia bobasa.

cześć laski :-) Ja dziś śmigam do gina mam wizytę i usg dziś "dzień ostateczny" czyli termin cesarki !!!!!:-)
PESEL DO BECIKOWEGO NIE JEST POTRZEBNY !!!!!!!! tylko akt urodzenia i reszta dokumentów które wypisała maggie już wcześniej też pisałam co trzeba bo rozmawiałam z babka z MOPR-u.Akt urodzenia przynajmniej u mnie w Ś-ciu wystawiają na miejscu a na pesel czekam 2 tyg.Do wszystkich potrzebnych wypłat świadczeń czyli becikowe ,z ubezpieczenia za ur.dziecka jest potrzebny tylko akt urodzenia bobasa.

LANA, trzymam kciuki, daj nam szybko znać co i jak;-)

o widzisz devi czyli jeden kraj a wymagania w każdym mieście inne -dobre ,jestem ciekawa kto przegina bo przecież przepisy sa dla wszystkich takie same :baffled:

reklama
szuszu -dzięki za kciuki napewno się przydadzą,po powrocie zdam relację :-)
Oli.B-ja też chcę 25 cc :-) ale zobaczymy dziś się dowiem kiedy-już się nie mogę doczekać:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry