• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam :-)

Ewa, Gabiczek - trzymam mocno kciuki za szybkie rozwiązanie !!!!!!!!!!!!
Flower - gratulacje Ciociu :-)
LANA - trzymam kciuki za finałowy termin cesarki... jeszcze troszkę i będziesz już rozpakowana :-)
Sagaa - bidulka :-D:-D jeśli chcesz mój samochód trzeba odkurzyć...a tak poważnie to pewnie Wiktor nie chce wyjść na przekór Tobie!

U mnie dzisiaj spokojnie. Nie mam ochoty robić czegokolwiek... więc pewnie poczytam sobie książkę, porelaksuję się póki jeszcze mogę :-)

reklama
LANA zazdrpszcze Ci, ze to juz niedlugo u Ciebie :)
Taycia ja juz niedlugo tez bede miala czas na takie 'relaksacje' dzis moj ostatni dzien w pracy !!! :)

Podziele sie z wami moja wczorajsza przygoda, otoz zrobilo mi sie slabo i upadlam na ulicy, pelno osob wokol, ale nikt nie podszedl :/ na szczescie nie zemdlalam, bo pamietam wszystko dopiero jak wstalam to jakas kobieta do mnie podeszla, bo zauwazyla, ze w ciazy jestem. Jestem przerazona, jak pomysle co by bylo z moim malenstwem gdybym wtedy stracila przytomnosc....:[

Podziele sie z wami moja wczorajsza przygoda, otoz zrobilo mi sie slabo i upadlam na ulicy, pelno osob wokol, ale nikt nie podszedl :/ na szczescie nie zemdlalam, bo pamietam wszystko dopiero jak wstalam to jakas kobieta do mnie podeszla, bo zauwazyla, ze w ciazy jestem. Jestem przerazona, jak pomysle co by bylo z moim malenstwem gdybym wtedy stracila przytomnosc....:[

Wiecie ale znieczulica na tym świecie :wściekła/y: aż się wierzyć nie chce

U mnie agresja dziś 1000

Ciekawe jak tam Ewa i Gabiczek - trzymamy kciuki i czekamy na wiadomości.

Flower, gratuluje Ciociu:-) I gratulacje dla rodziców Maluszka.

Wiara, jak to przeczytałam, to myślałam, że mnie szl..g trafi:wściekła/y:Kolejny przykład ludzkiej znieczulicy:wściekła/y:!!

Dzisiaj od rana męczy mnie zgaga i do tego gardło mnie pobolewa mam takie jakby wysuszone. Normalnie kac:-D

Ostatnia edycja:
wnm - och...wreszcie sobie odpoczniesz :-) i przykro mi z zaistniałej sytuacji...:-(

Mnie wkurza jedno... nie pamiętam jak jest w Pl,ale tutaj kurka ludzie na siebie wchodzą..tzn. idą 2 osoby na chodniku, ja idę naprzeciwko i oni za kija nie zejdą żeby zrobić miejsce,więc albo muszę się uchylić albo zejść na ulicę :wściekła/y:...już kilkakrotnie chciałam iść na żywca na nich,ale potem pomyślałam sobie,że nie warto ... czemu ludzie są takimi egoistami?????:baffled:

Malgoo, Maggie Oli chetnie bym wam posprzatala auta umyla itd:D ale wiecie co wyczyscilam je od srodka poodkurzalam i padlam slaba nie wiem co mi jest nigdy tak nie mialam polozylam sie i tak lezalam dwie godziny niedawno wstalam ale jakos i tak do dupy .....
Devi dzieki za info;-)
Lana pwoodzonka :-)
Blacberyy milego dnia...
Lemoniada w 1 trymestrze mialam opryszczke caly czas a jak przniosla mi sie na fdol i pojechalam na pogotowie to ginka mnie tam wysmiala ze taka mala i chyba nie wiem co to znaczy opryszczka;/ co lekarz oto inne podejscie....
Wnm beznadziejni sa ludzie przykro mi ze Cie spotkala taka sytuacja....
Anulek myslalam ze juz rodzisz;-)
Mucha olej ta opiekunke albo ja zwolnij i znajdz nowa..??
Ewa pewno juz po wszystkim a Gabiczek jezcze chwila i tez ale im zazdroszcze....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry