• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie!
Ale naskrobałyście od wczorajszego popołudnia...już teraz nie wolno sobie przerw od BB robić, bo codziennie nowe newsy z porodówek :-) Ewka, Gabiczek dziś to chyba Wasz dzień - kciuki trzymam &&&&

Tonya, najlepszego z okazji rocznicy. Macie jakies plany na uczczenie?

A ja siedze w lozku i slysze rzenie konia i mysle ciaza mi na glowe padla! Patrze przez okno i nie wierze. Sasiedzi maja konia w gorodku :szok: Normalnie zywy, rzacy kon w malym, przydomowym ogrodku w miescie! Bosssze, gdzie ja mieszkam? :baffled:

Malgo ale mnie rozbawiłaś z tym koniem :-D A co do rocznicy, to odebrałam od fotografa moją niespodziankę dla M. (sesja ciążowa), wkleiłam fotki do albumu, odebrałam go z pracy i poszliśmy na pyszną kolację...o ciągu dalszym nie będę pisać, ale było super ;-):-p

Flower gratulacje dla siostry i małego Jasieczka!!!!! Się biedulka trochę namęczyła, ale dobrze, że się wszystko skończyło pomyślnie :-)

Reszty nie pamiętam...idę nadrabiać inne wątki...

Witam sie.

A i mam pytanie; wyskoczyla mi opryszczka na ustach :wściekła/y: Wiem, ze to niebezpieczne w ciazy, mam czekac az zejdzie, czy zatryniac do lekarza?? Miala moze to ktoras z was dziewczynki?

Malgo, ja dostałam mały opier... od lekarza, że nie zgłosiłam się z opryszczką tylko ją sobie smarowałam na własną rękę (to było w I trymestrze). Więc co lekarz to podejście do tematu :)

Tonya-no to gratki z udanej rocznicy kochana :-)
Ewa.K i Gabiczek -trzymamy kciuki kochane za bezbolesny expresowy poród :-) Jesteśmy z Wami !!!!!
Maggie-wizyte masz w podobnym terminie z suwaczka jak ja bo ja właśnie dziś mam a jestem już w 38tyg.i 3 dniu -nie martw się -wytrzymasz:tak:

Nadrobić Was to naprawdę wyższa szkoła jazdy!!!Kobiety skąd Wy macie tyle czasu? Naprawdę niezłe jesteście producentki!!! Powiem Wam, że dojrzałam chyba do spakowania torby i zrobię to w tym tygodniu. Ubranka jeszcze do dzieciowego proszku muszę wsadzić i wyprasować bo odciągam to w czasie jak mogę, ale chyba nadeszła najwyższa pora. Na razie lecę z kociną do weta, a później za jakieś prace się zabiorę!Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

reklama
dobra laseczki idę się umyć i lecę do gina bo mąż zaraz przyjedzie .
Trzymajcie kciuki co by termin cc był jak najszybszy ale coś mi się wydaje ,że dopiero w przyszłym tygodniu będę miała cc. Buziolki !!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry