Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może jak zastosuję mechanizm wyparcia...Jutro jadę, ale oczywiście nie spakowana jeszcze jestemOLI to juz jutro jedziesz?
i nie mam już dziś sił na to. Potem jadę jeszcze do rodziców więc muszę dodatkowo i dzidzię spakować i siebie i jeszcze małego, normalnie tabor cygański 
susumali u mnie młody codziennie kompie się w wanience Fifiego i mówi że jest dzidzia.(a no i jeszcze dobrych pare godzin z cora sie bawilam- kurcze ona chyba "przerabia" ma nie wiem, moja ciaze i nadchodzacy porod, bo codziennie chce zeby sie z nia bawic w przyjaciolki- ze ona jest w szpitalu i jest juz po porodzie albo ja...albo ze idziemy z bobaskami na nasen albo do lekarza..., juz sama nie wiem czy to dobrze ale chyba to jej sposob na przetrawienie wstepnie tematu)
Otwiera swoją szafę i mówi na ubrania "to moje?", a potem Fifiego i mówi "dzidzi"? Cholera tak się boję tej zazdrości
Witajcie!
Oli to u Nas podobnie z Córcia sie dzieje-tyle tylko,że Ona z dumą powtarza,że wszystko jest Brata.Widok 4-latki we wanience-bezcenne,wczoraj myła misia-poszła po ręcznik,a potem usypiała.Nie wspomnę już,że nawet jest obeznana w karmieniu piersią,oj cyrk na kółkach Nam się szykuje...