• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mam pytanko..
ktos mi ostatnio mowil o staniku po porodzie - do spania...
czy wy zamierzacie spac w stniku- taki miekki z bawelny? tak sobie w sumie myslalam ze to niezly sposob by nie miec poplamionej koszulki czy podzamy, bo wlkadka itp...
co o tym myslicie?

reklama
maggie, co mnie sprzedajesz ?:-D

Bishopka, co tak umilkłaś? Umierasz z tęsknoty?:-D

Szuszu, jak to się nie da spać bez? Ja spałam :-D

A tak poza tym wybaczcie, ale nie ogarnęłam tematów z tego wątku z ostatnich 2 dni:-).

reklama
szuszu, miałam na bieżąco 'odciągarkę' przy sobie. Li była tak upierdliwa, że wisiała na cycu całą noc prawie, więc na końcu zdesperowana kładłam się na boku, jej buźkę na boku, ja se spałam a ta ciągnęła :-D. Poza tym nawał miałam wtedy, kiedy nie mogłam karmić (żółtaczka), to było przez tydzień, a potem pokarmu nie miałam jakoś w ryj dużo więc dało się funkcjonować bez.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry