• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

jejku jakie jestescie kochane!!!!!!!!!!!!!!! DZIEKUJE KAZDEJ Z WAS ZA ZYCZENIA URODZINOWE; WIECIE JAM BABA W CIAZY WIEC SIEDZE; CZYTAM WASZE ZYCZENIA I RYCZEEEEEEEEEEEEEEEE......he he

no straszne to co sie stalow Norwegii, i masz racje COKIES na zdjeciu ten facet taki potulny, Boze jakie zlow ludzisch siedzi ukryte....

SAGAA zycze Ci przewspanialej zabawy na weselu, co tam pare godzin a zawsze to fajna rozrywka!!

AGULEK bardzo Ci dopinguje, w koncu moze sie ktos urodzi w ten sam dzien co ja...jakby nie bylo to pierwszy dzien LWA he he, a tu widze wiecej lwic urodzinki bedzie swietowac (i to w ten sam dzien?), juz nawet w przyszlym tygodniu!

DOMINIC ciesze sie ze DOMINIS ladnie przybiera na wadze, koniecznie zrob mu zdjecie w kapieli, jestem bardzo ciekawa jego slodkiej minki! a rodzice pewnie chca pomoc sama swoja obecnoscia...wszystkiego naj!

SZUSZU powodzenia 27.07, i jesli sobie tego zyczysz to niech synek troche poczeka..

COKIES slonce mowisz u Ciebie? a co to jest slonce???????? slyszalam ze w nastepny weekend ma byc znowu piknie, oby...

FLOWER, SAGAA temat siostry dla mnie tez temat rzeeeeeeeeeeeeeeeka....i to taka z zawirowaniami...

KAROLA mnie tez wczoraj w nocy cmilo podbrzusze...

torcik zrobiony, maz w kuchni gotuje moj ulubiony obiad, corcia milutka i grzeczniutka, synek troche sie rozpycha, kapiel relaksujaca juz wzieta, ach fajnie miec 32 lata he he
do pozniej babolki kochane

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!
Wczoraj mnie nie było więc mam co nadrabiać. Na razie przeczytałam ostatnią stronę więc póki co wszystkiego najlepszego dla Susumali :-)

A już myślałam, że Sagaa urodziła...niech wesele pomoże!

Szuszu a u Ciebie to się jakaś akcja zaczyna?

Byłam dziś u mojej położnej, zbadała mnie i stwierdziła, że z dużym prawdopodobieństwem w przyszłym tygodniu urodzę :-) Czyżby był to ostatni weekend bez Artura? Ale jesteśmy podekscytowani :-)

Reszcie odpiszę, jak doczytam zaległości - też jestem w szoku po tym co się stało w Norwegii :szok:

Tonya, właśnie nie wiem, ale brzuch boli non stop, po nocy nie boli, ale wystarczy że chwilę pochodzę i znowu to samo..
W poniedziałek idę do gina, zobaczymy jak tam moja szyja się trzyma, jak będzie rozwarcie to pewnie w przyszłym tyg CC:szok:
A Ty masz jakieś bóle brzucha, kłucia tam na dole itd?

suszu jak byłam u lekarza w tym tyg to się pytałam o te kłucia - bo czasami u mnie są takie silne że nic robić nie mogę , muszę się najlepiej położyć i czekać aż przejdzie i trwa to czasem kilkanaście sekund -powiedziała że to normalne że to jakieś "sznureczki" w macicy są już na maxa naciągnięte i dlatego tak boli, że wcześniej przed ciążą są przy jajnikach a teraz wędrują w górę w stronę żeber, że najczęściej boli przy zmianie pozycji , chodzeniu czyli w ruchu.

Tonya, właśnie nie wiem, ale brzuch boli non stop, po nocy nie boli, ale wystarczy że chwilę pochodzę i znowu to samo..
W poniedziałek idę do gina, zobaczymy jak tam moja szyja się trzyma, jak będzie rozwarcie to pewnie w przyszłym tyg CC:szok:
A Ty masz jakieś bóle brzucha, kłucia tam na dole itd?

No to chyba faktycznie szyjka Ci się skraca, albo nawet rozwiera. Dobrze, że w poniedziałek sprawdzisz u gina co i jak, bo w sumie u Ciebie jeszcze trochę wcześnie na poród.
U mnie bóle brzucha jak na @ są często i te kłucia takie nieprzyjemne na samym dole mam, a po badaniu tak mi położna szyjkę rozruszała, ze przez parę godzin już skurcze miałam. Ogólnie stwierdziła, ze mam 1cm rozwarcia i szyjka ma tylko 1 cm i jest już miękka.

Ciekawe jak tam Anulek - czekamy na wieści :-)

Flower fajnie, że siostra ma się już trochę lepiej.

Malgoo pozazdrościć takiego pożegnania :-)

Taycia a może jednak ktoś miły z sąsiedztwa przygarnąłby kotka, hotele to jednak takie bezosobowe są i na pewno zwierzę bardziej się tam stresuje. A poza tym czarownicą jesteś czy co? - wykrakałaś ten przyszły tydzień :-D

Dominic ale fajnie, ze coraz większy Twój synuś i takie dobre wieści od Was - super :-)

Więcej nie pamiętam...:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie

susumali. karolinkaz wszystkiego NAJ!!!!!!
anulek powodzenia
sagaa niezle pomysly ma twoja siostra, nagle wy mielibyscie dla niej wszystko pozmieniac , hmm troszke nie halo...

dzieki wszystkim odnosnie wypowiedzi na temat stanika, wiec teraz czeka mnie poszukiwanie zwyklego bawelnianego...

a moj mezu skrecil dzis lozeczko jupi! ju stoi na wlasciwym miejscu... no moge dalej dzialac w przygotowaniach
lece do meza bo mamy dla siebie tylko weekend... papa do uslyszenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry