mucha_nie_siada
Fanka BB :)
susumali, biorąc pod uwagę że gustuję w 'cięższym' brzmieniu (choć teraz już nie mam czasu na muzykę - boże jak to brzmi), to mi to przeszkadza
. Jakby mi woodstock pod chatą zrobili, to bym pretensji nie miała
.
Swoją drogą, tak teraz na wspominki mi się wzięło. Swojego czasu miałam włosy czerwono-niebieskie, jednocześnie grałam na pianinie (ileś lat), i taka byłam 'niepokorna', a wychodziłam na scenę (na konkursach) i grałam np. Bacha

. Jakby mi woodstock pod chatą zrobili, to bym pretensji nie miała
.Swoją drogą, tak teraz na wspominki mi się wzięło. Swojego czasu miałam włosy czerwono-niebieskie, jednocześnie grałam na pianinie (ileś lat), i taka byłam 'niepokorna', a wychodziłam na scenę (na konkursach) i grałam np. Bacha

a nie będe co chwile wstawać, żeby przełączyć a ten śpi jak suseł..
.Miała swojego kompa stacjonarnego ale ostatnio okazało się,że długo nie pociągnie więc my mamy nowy a dziecko też szczęśliwe :-).
i znam się trochę na ludziach i możesz mi wierzyć jesteś normalną osobą .W szoku byłam jak przeczytałam Twój post jak ktoś mógł Ciebie odebrać.Przeklinać no cóż ja też to robię chyba nie znam osoby która by tego nie robiła wiadomo nie nadużywam przynajmniej się staram zaliczam się do osób kulturalnych ale nie bułkę prze bibułkę ja również sie nie denerwuję lecz wkórw....no taki już mam charakterek ,ale ogólnie jestem bardzo wesołą osobą.