Witam WAS kochane;-)
Mucha spoko zaczepiaj jak jestem se popisze z Toba dialogi monologi a pozniej wydam ksiazke z BB

uwazam co do porodu z mezem ze wlasnie zcala choc sa wyjatki i spotkalam sie z tym ze facet i babka nie chca bo facet sie zrazi kobieta juz nie bedzie dla niego atrakcjyjna itd ja np to sznuje wiec rozumiem podejscie wasze dziewczyny
Karolaola i karolinkaz oraz waszych polowek;-) ... na szczescie moj nie z tych tylko bardziej mentalnych. ..Fajnie ze Twoj T byl i tak Ci pomogl mam nadzieje ze moj tez bedzie...???
Karola P przepraszam ja tez nie zauwazylam wybacz mi

i kazda z nas nie raz sie tak poczula< ja tez> za duzo czasem nas tutaj i nie nadazamy a wszystkimi postami... podziwiam Twjego meza bo moj jak wczoraj sie zacielam nie wiem jak o sutka i zawolalam i mi krew leciala myslalam ze zjedzie a on chce byc przy calym porodzie

wiec broche gole sama na oslep a co;p mam nadzieje ze dzis bedziesz miala lepszy dzionek;-)
Myszka kazda z nas ma obawy a czym dluzej sie o nich mysli tym bardziej sie popada w niepotrzebna paranoje jak dzidzia sie urodzi sama bedziesz wiedziec najlepiej co dobre jak co masz robic to wszystko przyjdzie, ja sie nie zastanawiam nad takimi rzeczami tyle babeczek daje rade to dlaczego ja bym mila nie dac??? tak sobie mysl :-)
Cokies to juz ma niezla wade
Mlodam 3 mam kciuki:-)
Szuszu damy rade Ty do 8 a ja nie wiem do kiedy az maly po prostu wyjdzie

usciskaj Ole jesli bedzisz miala mozliwosc spotkania z nia i ucaluj jej pociechy od ciotki z BB

A ja dzis nie umiem spac jak zwykl za kazdym wstwanie do siku moj maz pytal co sie dzieje frustrujace to jest, po sexiku znowu cisza poa kilkoma skurczami, i nie wiem czy nie zaczal wpadac mi czop czy to bylo od meza poczekamy zobaczymy;-) pije sobie kawuchne jestem myslami z
Maggie, pogoda u nas paskudna ale pranie musze zrobic bo na 2 automaty sie nazbieralo no coz ... dzis moge byc mniej aktywna bo mam trochu rzeczy do zalatwienia;-)
SUSUMALi dzieki za wstawiennictwo ale jak Muszka z sympatii zaczepia to moze tak byc
AHA najlepszego wszystkim ANkom!!!:-)
mam wazne pytanie o ktorym zapomnialam kiedys w DDTVN bylo o fotelikach nie wdrazalam sie zbytnio mozecie powiedziec na co mam zwracac uage bo fredn przyjdzie dzis wybrac i zamowic na allegro i chcialabym jej podpowiedzic i wiedziec dla siebie jak bede kupowala ???????