devi
Fanka BB :)
sagaa- a mi sie dzis snilo ze urodzilysmy w ten sam dzien...to oznacza ze ja przyspiesze czy ty tak mocno sie przesuniesz...z racji twojego stanu mam nadzieje ze jak cos to ja przyspiesze zebys sie juz tak nie meczyla 
my tez bedziemy mieli porod rodzinny i wlasnie glownie ze wzgledu na I faze, poza tym dziewczyny...parte to naprawde 15-30 min i po krzyku, skupiacie sie tylko na skurczach i facet wam juz kompletnie nie jest potrzebyny. Przeciez na porodowke bierzmey ich tylko po to zeby podali wode, przytrzymali przy cwiczeniach, zawolali pielegniarke...przynies, podaj, pozamiataj
No i potem powinni przypilnowac czy napewno Wasze dziecko obraczkuja Waszym nazwiskiem 
Kurcze ale mnie ciagnie prawa pachwina...bol sie rozchodzi na cala prawa wewnetrzna czesc uda :/
Ciekawe jak tam maggie, juz powinna byc po.
my tez bedziemy mieli porod rodzinny i wlasnie glownie ze wzgledu na I faze, poza tym dziewczyny...parte to naprawde 15-30 min i po krzyku, skupiacie sie tylko na skurczach i facet wam juz kompletnie nie jest potrzebyny. Przeciez na porodowke bierzmey ich tylko po to zeby podali wode, przytrzymali przy cwiczeniach, zawolali pielegniarke...przynies, podaj, pozamiataj
Kurcze ale mnie ciagnie prawa pachwina...bol sie rozchodzi na cala prawa wewnetrzna czesc uda :/
Ciekawe jak tam maggie, juz powinna byc po.

ten ostatni miesiąc jest najgorszy... znowu nie mogłam spać... normalnie jakaś insomia mnie dopadła :-( z resztą znowu jakoś chęci na nic nie mam.. zaraz jadę do miasta,więc może tam się jakoś rozerwę!