szuszu888
Fanka BB :)
Devi, a nie zbliża Ci się dzień w którym powinnaś mieć @? Przez pierwsze miesiące może się tak zdarzyć, że plamienia występują w dzień spodziewanej @ (która oczywiście nie nadejdzie, bo jesteś w ciąży
) Bardziej martwiłabym się, gdyby było to plamienia żywo czerwone. Ale jeśli masz dobry kontakt z ginem, to dla własnego spokoju zadzwoniłabym do niego. Z drugiej strony w internecie piszą, że żadnych plamień nie wolno lekceważyć i lepiej zgłosić się do lekarza lub do szpitala..
nawet gdy sama go o to pytała to mówił, ze wszystko w porządku a teraz gdy wyszły dwie kreski na teście zmieniłam lekarza i od razu usłyszałam o niej
dziwne troszke...
a może któraś z Was ma pracę przy komputerze to niech się wypowie coś na ten temat, bo ja akurat mam taka a szef jeszcze nic nie wie o ciąży
:-( Jak na razie mnie nic nie boli więc lekarze odesłali mnie do domu. Mam czekać!! i wierzyć w cuda!! Ponoć zdarza się, że czynność serca zanika a potem pojawia się znów. Nie wiem czy wierzyć............... Jestem załamana, dolina totalna, nie potrafię z nikim rozmawiać......... Boję się......... :-( Czy słyszałyście o takich przypadkach by czynność serduszka wracała?? Mam cały czas brać ten Duphaston bo nie zaszkodzi a może pomóc utrzymać ciąże. W pon mam się pojawić u mojej gin i mamy zobaczyć co z tym serduszkiem.