• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

żyję- jakoś. Odzywam się, żebyście się nie zastanawiały co ze mną ;-)

Agulalula, nic bym nie napisała bo mam teraz numer tylko do Maggie - znowu zmiana telefonu i mi Twój nr również wcięło(więc możesz mi podesłać) :|:|:|
Szuszu, to prawda z ciążą chyba ok, ale humor do d..

A maggie wyszła w piątek, bo mi się chwaliła że czeka na wypis.
Więc pewnie ogarnia nową sytuację.

O Muszysko jesteś:-D
Nie wiesz, że my jesteśmy najlepsze na poprawę humoru;-)

Ach ta Maggie...niech tu foty wstawia a nie się opie...ala:-D

U mnie po CC jest się w szpitalu max 3 doby, dlatego się zastanawiałam;-)

reklama
cześć kochane:)

Ja tylko n chwile bo zaraz sister przyjeżdza. Widzę,że chyba nie nadrobię całego tygodnia....

My wyszłyśmy w piątek. Lenka jest przekochana i oczywiście najpiękniejsza na świecie:-)

Pisałam wczoraj z Oli, u niej też wszystko ok tylko brak czasu..

sagaa jak tam? Trzymam kciuki!!!

A muszka się nie odzywała bo strasznie tęskniła za mną i nie mogła sobie z tym poradzić:-D prawda??

Jutro jak mi się uda to Was nadrobię.

Ściskam Was mocno!!!

Hej :-)

O rajku....Sagaa - trzymam mocno kciuki,za Ciebie,za dzidzię,za szybkie rozwiązanie!!!!aaaaaaaa.... normalnie jak czytam te wiadomości od sierpnióweczek to się wzruszam....
Maggie - witamy w domu i pozdrawiamy całą szczęśliwą rodzinkę :-)
Tonya - może to Ty będziesz pierwszą rozpakowaną sierpnióweczką?
No i gdzie Nadzieja i Malinowa??
Susumali - Mąż wybrał super odkurzacz... jesteśmy bardzo zadowoleni :-D oto on :
http://c745.r45.cf2.rackcdn.com/img/2009/hoover_henry.jpg

Mnie dzisiaj obudziły bóle okresowe... już w sumie mam je codziennie...no i brzuch mi opadł,no ale na Nas jeszcze czas... chciałabym urodzić gdzieś w połowie sierpnia :-D
Dzisiaj farbuję sobie włoski, później kościółek i jakoś dzionek minie.... buziaki!

witam się po nie udanej nocy :-( widząc że jest coś nowego na wątku INFORMACJE, WIADOMOŚĆI I SMSY.........
wiedziałam że będzie coś o sagaa :tak: Trzymam kciuki!! czekamy na dobre wieści :happy2: po tej wczorajszej akcji brzusio tak mnie boli że nie mam siły na nic, nawet się ubrać :eek:

no wreszcie sie ogarnełam i ja :)

maggie- witamy w domu :)

Jak moje bóle- brzuch twardniał cały czas regularnie ale ze nie bolało zasnełam normalnie. Po 5-tej obudził mnie sms os saggi- z wrazenia nie mogłam zasnac przez godzine i przez ten czas tez czułam bruszke co 10 min :/ Ale teraz z rana juz spokojniej choc tak mnie boli krzyż (jak nigdy) i cała miednica i biodra-jakbym na kamieniach spała :/ I podbrzusze bardziej okresowo...wiec Mikołajku powoi czekamy możesz sie zbierac na świat :)

Co do sagii- bidulka bardzo sie meczy i cos czuje ze zakoczy sie cc bo rozwarcia caly czas brak. Praktycznie co godzine dostaje od niej smska i zaraz Wam je wrzyce na "info". Tak czy siak Wiktorek bedzie dzis napewno na świecie wiec miejsce dla pierwszego sierpniowego dzieciaczka wciąż wolne :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry