reklama
Jeju Tonya..trzymam kciuki za Was:-)
Kurde mi zależy na szybkiej przesyłce i na tym modelu konkretnie Alles MaMa BIANCA - BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 70F (1724045743) - Aukcje internetowe Allegro. Boję się, ze z allegro nie dotrze na czas..
Kurde mi zależy na szybkiej przesyłce i na tym modelu konkretnie Alles MaMa BIANCA - BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 70F (1724045743) - Aukcje internetowe Allegro. Boję się, ze z allegro nie dotrze na czas..
cokies
Fanka BB :)
szuszu sliczny ten model, po porodzie i ja się skuszę, bo już mam dwie sztuki
hej,
ja na chwilkę, bo siedzieć nie mogę
Od 2 miałam bolesne skurcze co 12 minut. O 6 poszłam pod prysznic i zrobić się na boostwo, bo myślałam, że jedziemy.......Po ciepłym prysznicu na chwilkę do wyrka i.....zasnęłam na 2 h, bo pół nocy znów się gapiłam na zegarek
Póki co w domu jestem ale M. dziś poprzekładał sobie wszystkie sprawy i jest ze mną i F. w domu.
Skurcze mam nieregularne co 15- 10-15 min ale bolesne......jak nie padnę do wieczora to trzecia taka nocka z rzędu już mnie chyba do szpitala wygoni
Jakby co dam znać.
Kciuki trzymam za Devi.
Pozdrawiam
ja na chwilkę, bo siedzieć nie mogę

Od 2 miałam bolesne skurcze co 12 minut. O 6 poszłam pod prysznic i zrobić się na boostwo, bo myślałam, że jedziemy.......Po ciepłym prysznicu na chwilkę do wyrka i.....zasnęłam na 2 h, bo pół nocy znów się gapiłam na zegarek

Póki co w domu jestem ale M. dziś poprzekładał sobie wszystkie sprawy i jest ze mną i F. w domu.
Skurcze mam nieregularne co 15- 10-15 min ale bolesne......jak nie padnę do wieczora to trzecia taka nocka z rzędu już mnie chyba do szpitala wygoni

Jakby co dam znać.
Kciuki trzymam za Devi.
Pozdrawiam
cokies
JJ-ale ci dobrze, kurcze u mnie wszystko ustało dzisiaj to moge góry przenosić nic kompletnie się nie dzieje nawet kręgosłup mnie nie boli choć wczoraj na wieczór kilka miałam mocniejszych aż się skrzywiłam i po wszystkim, może to cisza przed burzą teraz? na wadze też już trace, rozdzwojnienie też od rana a tak poza tym rewelacyjnie się czuje dziwne

Tonya
Zadowolona z życia :)
Mam skurcze co 3-4 min. - ściągnęłam M. z pracy...ale na razie nie są bardzo bolesne, a rozwarcie rano miałam nadal 1 cm więc chyba to jeszcze potrwa. I oby bo przez tego gina M. zostawił mi auto a sam dojedzie za 1,5h najszybciej....
JJ widzę, że jedziemy na tym samym wózku :-)
JJ widzę, że jedziemy na tym samym wózku :-)
ojejku jaka jestem podekscytowana tymi waszymi porodami... chyba zaczynam robić się niecierpliwa.
Słoneczko u nas takie super. Poleżałam na tarasie, poczytałam sobie a teraz pichcę krem z kalafiorka i już mi ślina cieknie.... jaaaaka głodna jestem.
Słoneczko u nas takie super. Poleżałam na tarasie, poczytałam sobie a teraz pichcę krem z kalafiorka i już mi ślina cieknie.... jaaaaka głodna jestem.
cokies
Tonya jejku i j się podniecam
, chciałabym do was dołączyć

reklama