reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
POMOCY ...............
chyba już dłużuj nie wytrzymam z tym bólem krocza.....
do południa jeszcze jako tako, ale teraz już mam taki ucisk, że zastanawiam się czy nie dzownić do lekarza.... non stop biegałabym do łazienki i sikała.... no i nawet siedzieć mi ciężko... bo aż mnie tam wszystko cliwi... ażadnych skurczów nie odczuwam... co robić???

POMOCY ...............
chyba już dłużuj nie wytrzymam z tym bólem krocza.....
do południa jeszcze jako tako, ale teraz już mam taki ucisk, że zastanawiam się czy nie dzownić do lekarza.... non stop biegałabym do łazienki i sikała.... no i nawet siedzieć mi ciężko... bo aż mnie tam wszystko cliwi... ażadnych skurczów nie odczuwam... co robić???

A nie boli Cię przy siusianiu? boli krocze czy coś w środku? mnie bolało przy zapaleniu pęcherza, ale to było koło 20tc

PaulaBaby prawdopodobnie masz ból rozchodzącego się spojenia łonowego, na tym etapie ciąży to nieuniknione, kości się rozchodzą by głowka mogła przejść. Staraj się wybrać pozycje taką w której Ci najwygodniej.
Szuszu, witaj w domu i na stanowisku BB (naczelnego operatora) :-)
A ja sie tak nudzę, że aż mi źle i od lenistwa nic mi sie nie chce :-( Przewalam sie z kanapy na krzesło i tak w kólko, a! i w miedzy czasie zaglądam do lodówki :-) Stres oksytocynowy wywiera na mnie wpływ, bo mam wewnatrz jakieś takie dziwne uczucie, obawy, leki :confused:

a mnie brzuch tak boli strasznie od czasu jak wyleciało to coś zemnie że nie mam siły na nic :-( od tamtego czasu mała się nie ruszała ale teraz pomalutku zaczyna się ruszać. nie wiem co mi jest bo nie mam żadnych silnych skurczy , są jakieś takie małe ale na pewno nie te co powinny a ten ból brzucha jest nie do zniesienia.

asiaciur i beti nie wiem czy Wam gratulować czy współczuć, czy może jedno i drugie, to napisze tylko tyle, że choć boje sie tego bólu jak szlag, to chciałabym już go czuć :-)

reklama
Do góry