• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
właśnie nie wiem bo na czopie nie widze krwi ale też na wynikach jest napisane że "śluz dość znaczny" więc może to przez to ... ale nie wiem :-( bakterii nie mam a leukocyty 9 więc chyba nie jest źle. ale aż mi nie odpisze nie będe spokojna.

agulalula też uważam że te erytrocyty nie muszą pochodzić z układu moczowego - mogą być z dróg rodnych - a to że Ty nie widzisz krwi gołym okiem nie oznacza że w ogóle żadnych krwinek nie ma! Więc spokojnie.

Tak jak pisałam byłam dzisiaj na ktg w "naszym" szpitalu, też przyszła do mnie Pani doktor (być może ta sama co do Ciebie) i jak usłyszała, że jestem 2 dni po terminie to powiedziała, że w ósmym dniu po terminie jeśli nie urodzę mam przyjść już położyć się na oddziale (tak samo mówiła moja prowadząca). Nie powiedziała natomiast nic o kolejnym ktg, a ponieważ moja lekarka kazała mi robić po terminie codziennie to zamierzam się jej słuchać :sorry: A Tobie Twoja prowadząca dała jakieś zalecenia co do częstości ktg po terminie?

Wiele nadziei pokładam w tej pełni księżyca :rofl2: ... oby na mnie podziałała, bo mi już ręce opadają ;-)

moja lekarka odpisała - nie mam się czym martwić :-) no mi też mówiła że co 2 dzien na ktg , może ja ta lekarkę źle zrozumiałam a ona chciała mi przekazać że mam już sie u nich z torbą pokazać. a lekarka pewnie ta sama taka dość mloda szczupła babeczka?

agulalula tak jest :tak: z opisu to ta sama lekarka; też mi się wydaje że się źle zrozumiałyście, gdyż sądząc po dacie to 20.08 będzie u Ciebie 8 dzień po terminie; życzę Ci jednak żebyś nie doczekała tej daty w dwupaku

reklama
A ja jestem juz 4 dni po terminie i co ? i nic :baffled:nawet ktg nie kazali mi robić, a we wtorek na oxy. A teraz sie naczytałam, że bóle po oxy sa silniejsze i skurcze dłużej trwaja :szok::-( A ja mam taki niski próg bólu. Ciekawe czy na zyczenie podadza mi dolcontral ??:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry