• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Sądziłam, że nie mam rozstępów ale jak mi cała opuchlizna zeszła to okazało się, że pojawiły się na biodrach. Na szczęście w miejscu, które zakrywa dół stroju.

23:36 wstawiam murzynka do piekarnika. Wszystko mi się poprzestawiało:szok:

reklama
Wlasnie wrocilam ze szpitala. Chcieli mnie zostawic na wywolanie ale sie nie zgodzilam ale ide to opisac na odpowiedni watek.

edit

Asiacur, gratulacje!
Flower, trzymam kciuki za szybka poprawe zdrowia malenstwa i Twojego!

Ostatnia edycja:
spac nie moge, skurcze sie rozkrecaja, sa dosc odczuwalne... Przynajmniej na tyle zeby trzepac nogami jak u dentysty na fotelu:-D ale z tego co widze jeszcze nie regularne. Raz co 10 min raz co 15... Chce wytrzymac conajmniej do 13 bo auto od mechanika wroci a nie chce po karetke dzwonic;-D

Cholira, jest 3:50 a one nie przechodzą, teraz były 3 co 10 min i 2 co 5 min, no i nie wiem, wysłałam M do pracy jak coś to wróci...

Aaa... w dupiu to mam... Idę spać, najwyżej prześpię poród:-D coo pewnie nie jest realne.
Skurcze trwają góra 10sec więc chyba jeszcze mogę spać:D raz co 5min, raz co 8 a raz co 10:no: Więc mykam do łóżka:blink:

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!
Pisze ze szpitala :) Gabrys śpi obok mnie :)) jak nie będzie miał zoltaczki to w poniedziałek wychodzimy, jak się ogarne to napisze co i jak tam, tylko z opowiesciami z porodowki to chyba poczekam, aż wszystkie urodza :p
chciałam zamieścić zdjęcie Malego, ale coś niebardzo mi to wyszło :p
pozdro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry