Marcelinaa
Fanka BB :)
normalnie mam na 27.08 ale mam CC w poniedziałek.. przesądziły o tym słabe przepływy pępowinowe a właściwie ich skrajne wartości
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
normalnie mam na 27.08 ale mam CC w poniedziałek.. przesądziły o tym słabe przepływy pępowinowe a właściwie ich skrajne wartości
Marcelina, a wiesz cos o tym płynie na pindoolki ? (tak z innej beczki) bo nie wiem czy cos przeoczyłam, czy nic nie wiesz :-)
mój wet dał ciała i będzie go miał na poniedziałek, więc daj mi czas do końca przyszłego tygodnia ( a w razie co mnie znowu kopnij
)no to ja rezerwuje poniedziałek, o 9tej mam się stawić w szpitalu![]()
Jasne, wtedy to moze i ja wyjde juz ze szpitaladobrze, że się przypominaszmój wet dał ciała i będzie go miał na poniedziałek, więc daj mi czas do końca przyszłego tygodnia ( a w razie co mnie znowu kopnij
)

Trzymam kciuki,to Wasz ostatni weekend we dwoje:-)
, chciałabym gdzieś wyjść, oderwać się a jak na złość wszyscy znajomi wyjeżdzają..jedni tu..inni tam.. wychodzi na to, że będziemy siedzieć sami w 4 ścianach ;/