• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Zaczęłam szperać po Waszym forum, warto się dokształcić. Pewnie znajdę jeszcze kilka info ważnych dla rozwoju mojego Maluszka. Ale z tymi puzzlami to się zszokowałam, bo przecież one są tak popularne.

Nikos my też już jesteśmy na 2 drzemkach. No chyba, że wstanie o 7 rano to są 3. Ale u nas nie wpłynęło to na ich długość niestety. A wieczorne usypianie znów do najłatwiejszych nie należy:no: aj ten mój bąbel ...

marthha
ja puzzle też wywaliłam mimo, że były prezentem od babci:-D a ten facet od linka ze stoliczkiem to nakupił biedronkowych zabawek, a teraz handluje:-D

mlodam Twoja też Ci sama zasypia? Mam nadzieję, że moje drugie dzieciątko będzie lepszym śpiochem:-) Ja kupiłam 3 kartony, a jeszcze ich było. Może ci kupić ?:-):-D Ja niedawno zastałam puste półki w tesco ...

karola, moja też jak wstanie o 6,7 to urządzam jej 3 drzemki. Jak pośpi do 8, 9 to już na dwóch jedziemy.

Szkoda, że u nas nie ma Carrefoura.
Ja kupuję pampersy 4+ (74szt) za 59,99zł. w Intermarche.

hej,

co do umowy na zastępstwo....to pracodawca decyduje o tym, ze to umowa na zastępstwo i wtedy zwalnia daną osobę z dnia na dzień jak zastępowany wraca do pracy. Jeśli mu się jednak pracownik 'spodobał' to po prostu dał jej/jemu umowę na czas niepokreślony a osobie wracającej do pracy ją wypowie :crazy: niestety miał prawo tak postąpić.

Puzzle.....my nadal ich używamy. Starszy się wychował to i młody też. Kładę na nie kocyk a poza tym Radko i tak z nich 'ucieka' po czasie i nie leży na nich 24 h......a już za ok. 2 miechy jak zaczną raczkować to puzzle i tak niepotrzebne....

Radek tak od 2-3 dni sam się przestawił na 2 drzemki ale za to dłuższe. Ostatnia jest do ok.16-1645. I dzięki temu o 20 pada na cycku....o 21 się przebudzi i wciąga 160-180 ml mm i dalej zasypia....Oj dorośleją nam maluszki :)

My papmersów używamy tylko na noc, bo nie przebieram w nocy a w dzień dada biedronkowa, bo mogę często zmieniać...

agu-la ale gdybyś złożyła deklarację na min 14 dni przed końcem macierzyńskiego, że wracasz np. na 3/4 etatu to pracodawca ma obowiązek cię 'przyjąć' i jesteś chroniona przez 12 m-cy przed zwolnieniem......

reklama
karolaola a ciekawe kto kuriera sprezentuje :-p;-) hihihi chyba 5 na zaś kupię hihihi jak dotrwają do niedzieli to po basenie pojadę do większego carrefoura. DOBREJ NOCKI LASKI :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry