maaga
Zaangażowana w BB
a za to że jesteś też przepraszasz?teraz troche mi glupio, bo tak wyjechałam z ta pracą, a Maaga ma duzy problemprzepraszam..
rehabilitacja przez prawdopodobne wzmożone napięcie mięśniowe i asymetrię
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a za to że jesteś też przepraszasz?teraz troche mi glupio, bo tak wyjechałam z ta pracą, a Maaga ma duzy problemprzepraszam..
moja leniwa na maxa,dopiero na boczki się przewraca i próbuje podnosić z pozycji półsiedzącej...

nigdy mu się to jeszcze nie zdarzyło, ale o 6.30 dołączyłam do niego... za to jutro wolne

Oboje w nocy tak kaszlą, że się prawie duszą i musi podawać Ketotifen więc ewidentnie alergia....a testy nic nie pokazały. Teraz idą na odział do szpitala i będą mieć tzw. płatkowe. Te podobno są lepsze i można je robić nawet rocznym dzieciom....
Radko dziś nie cycał w nocy tylko dałam butle i piersi były pełne w dzień więc mu dałam popić a on sobie pije ucieszony i na koniec postanowił sobie wymasować dziąsło jak na smoczku butelkowym zwykł robić
.