reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

saga, na raczkowanie to dzieciaki nasze mają jeszcze czas.
Szkoda, że dla FB masz więcej czasu.... No ale dobre i to jak czasem do nas zaglądniesz.:tak:

Mam pytanie, czy jak chodzicie na spacery, to ubieracie dzieci w pajacyki czy już w jeansy i kurteczki??
Ja od jakiegoś czasu ubieram jeansy, butki i kurtkę. Dziś natomiast tak wiało, ze boję się czy nie przewiało małej:eek:

reklama
Moniek, ja jestem bardzo przeciwna chodzikom, ale to pewnie też zboczenie zawodowe..

Moja Natalka śmiga jeszcze w zimowym kombinezonie, po wypłacie kupie jej kurteczkę, juz odłożona czeka ;P my butków jeszcze nie mamy, nie bardzo wiem jakie wybrac :no:

Dziewczynki - pytanie do mam samodzielnie gotujących dla dzieci- napiszcie mi co i jak w jakich proporcjach. Moze to dziwne , ale chyba cos zle robie... Natalka pluje moimi zupkami, a ciężko z kaską i nie wyrabiamy na słoiczki juz.. dzis zrobiłam marcheweczkę + manna + pol zóltka, zjadla z 5 łyzeczek i usta zaciskala .. uh pomocy ;P

HEJ DZIEWCZYNY.
Nikos
- moja na razie"byryka" w pajacyku, mamy taki cieńszy polarkowy.
Moniek-
ja nie miałam chodzika przy pierwszym dziecku i teraz też nie mam zamiaru kupować.
Renatkanuta-ja gotuje marchewkę, pietruszkę, mięsko z kurczaka, ziemniaczka, brokuły, groszek zielony,fasolkę szparagową i kaszkę mannę.

HEJ DZIEWCZYNY.
Nikos
- moja na razie"byryka" w pajacyku, mamy taki cieńszy polarkowy.
Moniek-
ja nie miałam chodzika przy pierwszym dziecku i teraz też nie mam zamiaru kupować.
Renatkanuta-ja gotuje marchewkę, pietruszkę, mięsko z kurczaka, ziemniaczka, brokuły, groszek zielony,fasolkę szparagową i kaszkę mannę.

a teraz łopatologicznie poprosze o podanie proporcji ;) ile wody i na oko ile warzyw - będę wdzięczna :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry