reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Flower, to jeszcze dobrze, że Wam się uda przebrać Karolinkę na stojąco bo u nas żadna pozycja nie wchodzi w grę. Muszę ją czymś zabawić i wtedy migiem zakładam pampersa. Z ubieraniem też jest u nas tragedia, nie lubi tego i już…:dry:
No, to Karolinka ładnie waży jest tylko o 300g cięższa odKasi ;-) Cieszę się, że z Twoim tatą nie jest źle.

Karola, jakiej piosence?

Jagieńka, wyplułam wedle życzenia ;-) Felerne gumki rzadko się zdarzają, ale są… Nam razp rzed ślubem pękła, matko jakiego miałam stracha :szok:Teraz w sumie też musimy uważać bo tabletek nie biorę, tylko same prezerwatywy… Będzie dobrze, może to wszystko przez stres i zmianę klimatu :-)

Czekam na męża, wyjątkowo wcześniej dzisiaj wraca i idziemypo zakupy. Dostałam swoją „wypłatę” to można zaszaleć ;-) A Niunia zostaje zDziadkami.

hejka :)

Flower - witaj Kochana! narazie zajęliśmy się naszym rodzinnym biznesem - fotografią. wreszcie robię to co lubię i mam na to czas. jak skończymy stronę www podeślę na Wam na priv link, ocenicie. nie chcę go tu publicznie wklejać, bo pewna wrocławska frustratka szpera za mną w necie (wiecie, jak ma się tak nasrane w swoim życiu, to ciężko się z tym pogodzić i bruździ się innym) - a wiem, że zalogowała się i tu i podczytuje :wściekła/y: :-)

Musze spróbować tej herbatki Babci Jagody, chyba nigdy nie piłam.

Karolcia, nie nadrabiałam i nie wiem czemu masz kiepski okres ? co się dzieje ? przytulam :* jakbym wiedziała, podesłałabym coś na poprawienie humoru a nie na beczenie ;-))

uffff weekend za pasem. a już po sesji, jeszcze ostatnie 2 końcowe egzaminy i laba do października :happy2: ma być piękna pogoda, planujecie coś ?

renatkanuta smutno mi, mam dosc takiego zycia....
kazdy moj dzien praktycznie wyglada tak samo: wstajemy karmie Maje ogarniam siebie, jem, wychodzimy na spacer- zakupy, wracamy do domu Maja ma drzemke ja w tym czasie przygotowuje obiad, sprzatam lub siedze na kompie, pozniej Maja wstaje jemy, jak pogoda pozwoli to znow idziemy na spacer, wracamy obiad Maja idzie na drzemke pozniej albo siedzimy w domu albo idziemy na kolejny spacer w zaleznosci w jakich godz byla druga drzemka..., pozniej kolacja kompanie cycu i spanie, ja ide sie umyc, na kompa i spac... i tak wyglada prawie kazdy dzien....

a co do piosenki jest piekna.....

karola, a może wyrwij sie do kina z koleżanką ? zakupy ? wizyta u kosmetyczki ?
ja pamiętam, że jak moj M pracował na etacie - i caly dzien byłam z Natalką sama to miałam podobnie.. potrzebowałam choć małej odskoczni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry