Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Monila dacie rade wierze w to choc wiem jak trudno wam sie teraz zyje.. zycze owocnych staran;-)
Pflaume jesli by mi tylko sytuacja finansowa pozawlala i warunki mieszkalne nie zastanawialabym sie nad 2 gim zaraz bym machala z mezem;p;-)oboje chcemy ale musimy ie powstrzymac...rozumiem jednak ze jestes nie gotowa miala przejascia z mala wiec tez bym chyba tak miala...
Biedroneczka paparazi hahah ;-) dobrze niech sie jreci Wam ten biznes;-)
ja na chwile obecną tez nie chcialabym rodzeństwa dla Natalki. Musze odpocząć od takiego malenstwa - tylko, żeby to zle nie zabrzmialo. Moja córcia z każdym dniem jest coraz bardziej kontaktowa, wiecej rozumie. Pasuje mi to. Staje się coraz bardziej samodzielna.
Nie czuję sie gotowa. Myslę, ze za 2-3 lata chętnie, ale na pewno nie teraz.
taycia gratuluję ślicznego bobaska
Ja też Igorka urodziłam w 35tyg trochę przeszedł po urodzeniu ale teraz już wszystko nadrobił i bardzo dużo rozrabia.
Niestety nie zaglądam tu często, ale cały czas o was myślę. Dzieci już takie duże i oczywiście wszystkie śliczne.
Wklejam najnowsze zdjęcie Igorka
I jeszcze dwa z wakacji
Przebywam na grupie na fb i tak z ciekawosci co tu słychac zajrzałam od chyb roku Serdecznie Was pozdrawiam Jeśli czasowo bede dawala rade to bede zagladać i sie odzywać
Jak miło tu wejsc - tak się przypomniało mi wszystko jak w ciąży byłam ! Aż znowu mi się chce hahaha