witaj
moniek
u nas też bywały noce- w sumie gdzieś 2 miesiące to trwało-, że mały wybudzał się co chwilę i tak np. od 0:00 do 3:00 ale wtedy ratowaliśmy się paracetamolem. I po tych bojach wyszła ostatnia dwójka i pierwsza czwórka. Brakuje nam jeszcze trochę tych ząbków i liczę się z tym, że będzie podobnie. No i u nas na dniu nie było poznać, że małemu dokuczały ząbki czyli podobnie jak u Was! A ile ząbków Wam brakuje?
Igor wieczorem zasypia w zależności o której rano wstaje. Jeżeli ok 8-8:30 to pierwsza drzemka u nas również jest późno, bo między 13-14 i trwa do 2h; wtedy kąpię go później i zasypia między 20,a 21. Ale dziś wstał o 7.30 na drzemkę poszedł o 12.30-14 i śpi od 19.30.
Tonya chciałam się zapytać czy Arturo usypia sam? Bo Igorek w swoim łóżku, ale muszę siedzieć póki nie zaśnie. No i koło 3,4 wędruje do nas, ale to moje lenistwo
taycia Szymek Ci chyba sam zasypia? Odkładasz i wychodzisz z pokoju?
U nas mały złości się i krzyczy, ale szybko przestaje i jest ok. Zresztą na niego nic lepiej nie działa jak ignorowanie go wtedy- mówię mu, że np. tego dostać nie może itd. jak się wścieka to nie reaguję, bo jak człowiek się użala to on jeszcze bardziej się denerwuje...
Liczę, że uda mi się małego przestawić na zasypianie bez mojej obecności, bo to byłoby ułatwienie przy dwójce, ale na razie nie jest gotowy ...
mama Haneczka jest cudna! Prześliczna blondyneczka! U Igorka był Mikołaj

Nie płakał, ale też nie chciał się z nim przywitać. Dopiero jak prezenty dostał to pozwolił się wziąć na ręce do zdjęcia i tyle, żadnego przytulania (Mikołajem była jego chrzestna) Prezentów było za dużo i w sumie nic go na dłużej nie zainteresowało na razie

...
Robiłam Igorowi morfologię przy okazji badania na gluten, no i ta wyszła idealna na szczęście, a wyniki glutenu za kilka dni ...