Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko budzi się spać nie może i później w dzien odsypia dwoma drzemkami po 2 godziny.
gada już bardzo dużo - jednego dnia usiadłam i policzyłam , że mówi już ponad 50 słów - ale tak ze zrozumieniem nie że tylko powtarza - tylko mówi je w dobrym kontekscie (bo gdzieś przeczytałam , że dziecko do 2 r.ż. mówi do 50 słów i z ciekawości usiadłam i spisałam ) . przed nami jeszcze pół roku nauki słówek więc ciekawe ile będzie gadać do września :-):-)

ale najwazniejsze,ze my tak.
a to moi chlopcy
pieknie spiewa. Jest boska!!!
Późniejpewnie będzie „czemu”, „a dlaczego”. 

może wyłapał z takiej bajki 5 minutowej,co liczą od 1 do 10 ;-) 
A to Karolinka na fotce paszportowej - oj był problem żeby się nie uśmiechała!(ma dalej tylko 4 jedynki i to na dodatek bardzo duze wiec smeisznie wyglada jak taki kroliczek). Piękna pogoda na zewnątrz wiec Karolina wychodząc z żlobka biegnie pędem na tył budynku do ogrodu z placem zabaw i mam problem żeby ją stamtad wyciagnac bo mowi nie chcie i sie zapiera nogami