• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Mal-gosia - tak Kochana.. PORAŻKA!!!! :-) tak jak Ania_milk mówi,że dobrze,że są polscy lekarze pod ręką.
Ania_milk - rozumiem :-) ja też kilka kursów zrobiłam,ale na dzień dzisiejszy brak ochoty na jakąkolwiek naukę... :-) póki co leżę i leżę i burczy mi w brzuchu... czekam aż Mąż przyjedzie i zrobi mi mizerię, bo chodzi za mną od tygodnia :-)

Ja chyba zwariuje! niech juz bedzie ta 15,to przyjdzie moja mama do Natki a ja...do G I N A!!! Kurka chyba tylko w ciąży kobieta tak chetnie odwiedza tego typu specjaliste;-). Ale fakt faktem,siedze jak na szpilkach. No i L4 dostanę:):):) i za chwile kaska z zus bedzie:):). Na wychowawaczym lipa bo sie nic nie dostaje...ale od dzis sie to u mnie zmieni-juuupiiii:):)

to prawda wczesniej chodzilam do ginka kiedy ptrzebowalam tabletek lub jak cos sie dzialo czyli zadko bo co to za przyjemnosc, a teraz juz licze godz do wizyty - mam jutro o 13 i to 1 wizyta na kase bo wszeniej bylam prywatnie zeby od razu usg zrobic bo tu u mnie na kase nie ma w gabinecie usg i czasami musisz tydz czekac na usg

Mal -gosia : mam nadzieję,że dwa tygodnie ,a nie całą ciążę... :/ modlę się,żeby wszystko było dobrze... nawet Mąż nie chce się do mnie bliżej zbliżać,bo możemy zrobić krzywdę fasolce :-D:-D:-D
karolap5 - ooo witam witam, chociaż moja fasolka jest troszkę młodsza niż na suwaczku ( suwaczek zrobiony przed wizytą u gino)

karolap5 - ooo witam witam, chociaż moja fasolka jest troszkę młodsza niż na suwaczku ( suwaczek zrobiony przed wizytą u gino)

łi tam czy mlodsza czy nie wazne ze jak to masz w opisie przy suwaczku czekasz na nia z utesnieniem, ja suwaczek zrobilam poprostu od daty ostatniej miesiaczki tak ak dostalam " przepis " i tym sie sugeruje

a jak sie czujesz? jakies objawy?
lece na male zakupy na obiad bo zglodnialam pozniej tu zajrze papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry