Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale planować nie palnujemy. Trochę za późno się wzięliśmy do pracy, ot co 

W sumie to ma racje bo będę miała 36 lat i nie chcę rodzić po 30-stce... My planowaliśmy, ale póki co nic dalej nie robimy. Jest Kasia i jest bardzo dobrze. A jeśli byśmy zdecydowali się na drugie, to na pewno przed moją 30-stką czyli mam tylko albo aż 3-4 lata. A jak się nie zdecydujemy w tym czasie, to Kasia będzie jedynaczką ;-) Też uważam, że za późno wzięliśmy się do pracy (z tym, że pierwszą ciąże poroniłam), a Kasiulke urodziłam w wieku 24 lat (rocznikowo).
To bardzo indywidualna i odpowiedzialna decyzja obu rodziców i na pewno warto być gotowym na zmiany związane z drugim dzieckiem, no chyba że się wpadnie, ale to już inna bajka ;-) Może szybciej zatęsknisz za niemowlakiem niż za 10 lat...w każdym razie masz jeszcze komfort czasowy, tak więc nie ma się co spieszyć.